Mersin Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Mersin Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Mersin Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

 Mersin Büyükşehir Belediyesi yeni yıla sayılı günler kala tüm Mersin’i baştan aşağı ışıklarla süsledi. Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in önemli cadde ve bulvarlarında yaptığı süslemeler ile Mersin’i yeni yıla hazırladı.

 

Yeni yıl yaklaşırken Mersin sokakları yine ışık seline döndü. Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi kentin meydan ve bulvarlarını 2018 yılı için rengârenk ışıklarla donattı.

Yeni yıl öncesi ortaya çıkan renkli manzarayı oldukça beğenen Mersinliler bol bol fotoğraf çektirdi. Kent genelindeki yılbaşı süslemeleri kapsamında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde 3 adet köprünün yenileme ve boyama çalışmaları yapılarak dekoratif ışıklarla süslendi.

 

Mersin’in önemli ana ulaşım arterlerinde yer alan kavşaklarda yeni yıl süslemeleri yapan ekipler Mersin’i adeta renk cümbüşüne çevirdi.

 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Şehir Hastanesi Kavşağı, Milli Mücahit Rıfat Uslu ile 36. Cadde kesişimin de yer alan kavşak, Adnan Menderes Bulvarı ile Babil Caddesi kesişimin de yer alan kavşak, İtfaiye Kavşağı, GMK Karayolları Kavşağı,  Adnan Menderes ile 8. Cadde kesişimin de bulunan kavşak, Müftü Köprüsü Üstü dekoratif ışıklı aydınlatmalarla süsledi.

Ekipler tarafından İsmet İnönü Bulvarı ile 13. Cadde kesişimin de ki kavşağa 5 metre yüksekliğinde ışıklı anıt ağaç monte edilirken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Mersinliler için “Yeni yılınız kutlu olsun” mesajının yer aldığı tabelalar şehrin işlek caddelerine monte edildi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36