Meski 8 Mart Kadınlar Günü’nü Kutladı

Meski 8 Mart Kadınlar Günü’nü Kutladı

Meski 8 Mart Kadınlar Günü’nü Kutladı

Hayatımızın her alanında var olan, toplumun yapısını şekillendirip güçlendiren, özverinin fedakarlığın ve sevginin kaynağı hiç şüphesiz ki kadın olduğunu ifade eden MESKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Bir toplumun her alanda gelişmesine çok önemli katkıda bulunan, çağdaş ve bilinçli nesiller yetişmesini sağlayan kadınların, bütün toplumlarda vazgeçilmez bir yeri vardır. Hem dini hem de kültürel yapımız itibarıyla, Türk kadını her zaman önemli bir yer edinmiştir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara verdiği değer tüm dünyaya örnek olmuştur. Ulu Önderimizden aldığımız meşaleyi düşürmeden taşımaya gayret ediyoruz. Kadınların toplum hayatında ön planda olması, o toplumun daha müreffeh bir seviyeye gelmesini sağlamaktadır. Bu duygularla, sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet diliyor, sonsuzluğa uğurladığımız kahraman Türk evlatlarının bizlere birer emaneti olan şehit anneleri başta olmak üzere, dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarız.” denildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Vekili Can Taşkın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, Daire Başkanları ile birlikte, MESKİ hizmet birimlerinde görev yapan Kadın çalışanlarına çiçek takdim etti.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36