Meski, Türkak Denetiminden Başarıyla Çıktı

Meski, Türkak Denetiminden Başarıyla Çıktı

Meski, Türkak Denetiminden Başarıyla Çıktı


Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) Merkez Su Analiz Laboratuarı, Türk Akreditasyon Kurumu’nun (TÜRKAK) denetiminden başarıyla çıktı.

 

TS EN ISO/IEC 17025:2017 standardı kapsamında 20.09.2019 tarihinde Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) denetçilerinden olan ekip lideri Dr. Mihriban Aksoy ile stajyer Denetçi Ayşe Gümüş Karaca, TS EN ISO/IEC 17025:2017 Yönetim Şartlarını ve denetçi Filiz Korkmaz ile stajyer Denetçi Ali Özdemir ise Teknik Şartlarını denetlemeleri için görevlendirildi. MESKİ Merkez Su Analiz Laboratuarı, her yıl gerçekleştirilmesi gereken Gözetim Denetimini başarı ile tamamladı.

MESKİ Genel Müdür Vekili Can Taşkın yaptığı açıklamada, “Laboratuarda uygun bir kalite yönetim sistemi kurulmuş ve vereceği hizmete uygun cihaz ve donanıma sahip, TS ISO EN /IEC 17025 standardının gerekliliklerini yerine getirme konusunda bilinçli ve deneyimli personel ile uluslararası geçerli metotlar kullanarak hizmet vermekte olup, çalışmalarına aynı kalitede devam ettiğini kanıtlamıştır” dedi.

Taşkın, “MESKİ Laboratuar Yönetimi’nin çalışanlarının yanında olarak, kalite yönetim sisteminin uygulanmasında gerekli desteği sağladıklarının net bir şekilde görüldüğünü, bunun da başarıdaki en önemli etkenlerinden biri olduğunu belirten denetçi heyeti, birçok özel laboratuvardan daha iyi bir laboratuvarla karşılaştıklarını dile getirmiş, başarılarının devamını dilemiş ve teşekkür etmiştir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79