Meski’den Aşure Günü Etkinliği

Meski’den Aşure Günü Etkinliği

Meski’den Aşure Günü Etkinliği


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü personeli, Muharrem ayı nedeniyle MESKİ Teknik Hizmetler yerleşkesinde düzenlenen Aşure Günü etkinliğinde buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nde Aşure Günü etkinliği düzenlendi. Geleneksel hale gelen ve MESKİ personelinin birlik, beraberlik ve dayanışmasına büyük katkı sağlayan etkinliğe, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Vekili Can Taşkın,  MESKİ Genel Müdür Yardımcıları Ali Yılmaz ve İrfan Korkmaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ertan Liman ve personeller katıldı.

Muharrem ayı mücadelenin ve dayanışmanın sembolüdür

Genel Müdür Vekili Can Taşkın, Aşure Günü’nün önemine değinerek, “Aşure günü; paylaşmanın ve dayanışmanın bir sembolüdür. İdrak ettiğimiz Muharrem ayı ve Aşure Gününün tüm Mersinlilere ve ülkemize huzur ve bereket getirmesini dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36