Meski’den Kayıp-Kaçak Yönetimi İçin İnternet Üzerinden Önemli Etkinlik

Meski’den Kayıp-Kaçak Yönetimi İçin İnternet Üzerinden Önemli Etkinlik

Meski’den Kayıp-Kaçak Yönetimi İçin İnternet Üzerinden Önemli Etkinlik

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, Enzen Türkiye Müşteriler Direktörü Okan Benli ve Enzen Su Sistemleri Baş Danışmanı Easwar Parameswaran, içme suyu ve atık su sistemlerinde kayıp-kaçağı azaltan ve enerji verimliliğini artıran teknolojilerle ilgili internet üzerinden bir Webinar etkinliği gerçekleştirdi.

 Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz, MESKİ’nin güncel teknolojiler kullanarak oluşturduğu tüketici odaklı çözümleri ve bu konuda attıkları hızlı adımları anlatarak, önümüzdeki dönemde kayıp-kaçak yönetimi ile birlikte enerji verimliliğinin kararlılıkla ele alınacağını belirtti.

 Enzen panelistleri ise dünyada benzer sorunlara hangi teknolojik çözümlerin geliştirildiğini Enzen’in uygulamadaki tecrübeleri ile birlikte açıklayarak, Türkiye için benzer çalışmaların yapılabileceğini belirtti.

 Yaklaşık 1 saat süren panele internet üzerinden Türkiye’nin farklı bölgelerinden sektör çalışanları ile birlikte teknoloji çözümleri geliştiren şirketlerden de yoğun katılım sağlandı.

 Yılmaz, su dağıtım sektörü şirketleri, çalışanları ve teknoloji şirketleri arasında bilgi paylaşımının, Türkiye’deki ortak birikimin artması için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, benzer çalışmaların çoğalması temennilerini iletti.

 

                                                           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36