Mezitli, Dört Koldan Asfaltlanıyor

Mezitli, Dört Koldan Asfaltlanıyor

Mezitli, Dört Koldan Asfaltlanıyor


Mezitli’nin Önemli Caddelerinde Başlatılan Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Muhtarlar İstiyor, Büyükşehir Yapıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kırsal ve kentsel alanlarda yaptığı çalışmalar ile Mezitli’nin yol ve asfalt ile alakalı sorunları çözülüyor.

Artan nüfus oranları neticesinde Mersin’in kent merkezinde yeni yerleşim alanları açılıyor ve bu alanlarda bir yandan yol açma çalışmaları sürdürülürken, bir yandan da asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Mahalle muhtarlarının talepleri de değerlendirilerek, çalışmalar hızlıca bitiriliyor.

Büyükşehir’in yürüttüğü çalışmalar kapsamında Mersin’in Mezitli İlçesi’nde Barbaros, Menderes, Gazipaşa, Fatih ve Cumhuriyet Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmaları tamamlandı. Bu beş caddede, toplam 4 bin 910 ton sıcak asfalt kullanıldı. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde başlatılan asfaltlama çalışmaları ise devam ediyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli noktalarında vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek, Mersin’i kentsel olarak yenilemek ve geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda hem kırsal hem de kentsel alan içerisinde kalan yerleşim yerlerinde asfaltlama çalışmaları sürüyor. Mahalle muhtarlarının talepleri de değerlendirilerek, çalışmalar hızlıca bitiriliyor.

5 önemli caddede asfalt çalışması yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Mersin’in Mezitli İlçesi’nde Barbaros, Menderes, Gazipaşa, Fatih ve Cumhuriyet Caddesi’nde yapılan asfalt çalışması tamamlandı. Bu beş caddede, toplam 4 bin 910 ton sıcak asfalt kullanıldı. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde başlatılan asfaltlama çalışmaları ise devam ediyor.

Asfalt, Başkan Seçer ile geldi

Deniz Mahallesi Muhtarı Aziz Aydoğdu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ederek, “Mahallemiz adına çok teşekkür ederiz. Benim muhtarlıkta ikinci dönemim. Seçim arası elektrik ve doğalgaz çalışmalarından dolayı asfaltlamamız yapılmadı. Vahap Bey geldi ve asfaltlamamız yapılmaya başladı” dedi.

İstiklal Mahallesi Muhtarı Yasemin Demiralp, yeni seçim döneminde göreve başladığını ifade ederek, “Ben muhtar olmadan önce MESKİ burada çalışma yapmıştı. Yaklaşık bir yıldır yollarımız berbattı, çok kötüydü. Sağ olsun Vahap Bey seçimlerden sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra mahallemize el attı” diye konuştu.

Davultepe Mahallesi Muhtarı Durmuş Usta ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ederek, uzun zamandan bu yana yollarının bozuk olduğunu ve ilk defa yollarının asfaltlandığına dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79