MHP’lilerden Gazi Çakır’a ziyaret

MHP’liler Afrin Gazisi Çakır’ı ziyaret etti.

MHP’lilerden Gazi Çakır’a ziyaret
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda yaralanan ve Mersin Şehir Hastanesi’nden geçtiğimiz günlerde taburcu edilerek Silifke’deki evine getirilen Piyade Astsubay Üstçavuş Hüseyin Çakır, Silifkeliler tarafından ziyaret ediliyor.

MHP’liler Afrin Gazisi Çakır’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşat Türker Ercan, İlçe Yönetimi Kurulu üyeleri ve Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer katıldı.

Gazi Astsubay Çakır’a ve  ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan MHP’li yöneticiler sağlık durumu hakkında da bilgi aldı. Kendisine yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Gazi Çakır ise “şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Ziyaretlerde ayrı bir moral verdi. Gurur duydum. İnşallah en kısa zamanda iyileşecek ve silah arkadaşlarımın yanına döneceğim. Bana bu süreçte yardımcı olan ziyaretime gelen, mesaj gönderen, telefon açan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretin ardından MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay tarafından Gazi Çakır’a Türk Bayrağı Hediye edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36