Modifiye Araç Tutkunları Fuarda Buluştu

Modifiye Araç Tutkunları Fuarda Buluştu

Modifiye  Araç Tutkunları Fuarda Buluştu

Mersin Otomobil Sporları Kulübü’nün (MOSK) düzenlediği ‘Modifiye Otomobil Fuarında’ modifiye araç tutkunlarıyla bir araya geldi.

  Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen ve Türkiye’nin birçok ilinden otomobil sporları meraklılarını buluşturan fuar, renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda söz alan Başkan Yılmaz, tüm katılımcılara teşekkür ederek; “Hepiniz Toroslarımıza hoş geldiniz. Böyle güzel bir etkinlikte sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduk. Bu etkinliklerimizi devam ettireceğiz ve elimizden geldiğince bu sporları destekleyeceğiz.” dedi.

  Mersin Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Sedat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde organize edilen etkinlikte Başkan Yılmaz’a, otomobil sporunu sevenlere verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi.   Araç sahiplerinin kendi el emekleriyle modifiye ettikleri ve  motor kuvvetleri ile ses sistemleri gibi özelliklerin görüceye çıktığı fuarda Başkan Yılmaz da modifiyeli araçları inceleyerek, bilgiler aldı.

        Başkan Yılmaz, bu fuarın Toroslar’ın tanıtımına katkı sunduğunu belirterek, Mersin Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Sedat Şahin ve Yönetim kurulu üyeleri ile programda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79