Motosikletli hırsız yakalandı

Motosikletli hırsız yakalandı

Motosikletli hırsız yakalandı

 

MERSİN'in Silifke ilçesinde park halindeki otomobilden para ve kredi kartı bulunan cüzdan ile el çantasını çalan motosikletli şüpheli yakalandı.

Silifke ilçesinde park halindeki otomobilden para ve kredi kartı bulunan cüzdan ile el çantasını çalan motosikletli şüpheli yakalandı. Atayurt Mahallesi'nde çilek tarlası yakınına park edilen otomobilden para ve kredi kartı bulunan cüzdan ile el çantası çalındı. Araç sahibinin ihbarı üzerine Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Bölgedeki tarım işçileri, çevrede motosikletli bir kişinin dolaştığını söyledi. Ekipler, araçtan hırsızlık olayından sabıkası bulunan kişiyi yakalayıp, gözaltına aldı. İsmi açıklanmayan şüpheli, sorgusunda suçunu itiraf etti. Şüphelinin çaldığı cüzdan ve el çantası da bulunarak araç sahibine teslim edildi. Sorgusu tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adliyede kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79