Müziğe Olan Tutkunluğu Başarıyı Getirdi

Mersin’in Erdemli İlçesi Kızkalesi Mahallesinde yaşayan Ahmet BB. (Binar Başı) Müziği ve klibi kendisine, söz ve vokali Samet Güler’e ait olan Yoksun adlı pop müzik şarkısıyla kısa sürede hayran kitlesine ulaştı.

Müziğe Olan Tutkunluğu Başarıyı Getirdi

Starlight Music etiketiyle yayınlanan ve Youtube’de Netd müzik kanalında sunulan "Yoksun’’ video klibi kısa zamanda 300 bin izleyici sayısına yükseldi.

 

SANATÇI AHMET’İN BU BAŞARISI İLK DEĞİL

 Remixte Türkiye Birincisi Oldu.

 Çocukluğundan bu yana müziğe olan tutkunluğu ve çalışmalarının meyvesini 8 yıl önce Asus firmasının düzenlemiş olduğu remix yarışmasında Türkiye birincisi olan Ahmet BB, Mustafa Ceceli’nin ‘eksik’ adlı pop müzik albümünün remix’ini, ayrıca birçok sanatçının aranjörlüğünü yaptı.

VİDEO KLİP İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yoksun Adlı Pop Müzik Parçası Klibi Mersin’de Çekildi.

 

Klibinde kendisinin yer aldığı yoksun adlı pop müzik parçası izleyenlerden büyük beğeni topluyor.  Klibin Mersin’in Silifke ve Erdemli ilçelerinin doğal güzellikleri ve tarihi yerlerinde çekilmesi, Mersin halkının da övgü ve takdirini alıyor.

 

“Bölgemizin Tanıtımı Ve Reklamı İçin Bu Tür Çalışmalara Çok İhtiyacımız Var”

 

Genç Sanatçı ve Aranjör Ahmet BB. “Bölgemizin tanıtımı ve reklamı için bu tür çalışmalara çok ihtiyacımız var. Aranjörlüğünü yaptığım sanatçıların kliplerini bölgemizde çekmeleri için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Fakat bu aşamada sadece benim gayretim ile olmuyor; yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşların da destek ve gayreti gerekiyor. Çünkü bu tür klip çalışmaları bölgemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak; bu katkı da, bölgemize katma değer olarak dönecektir.

Klip olarak profesyonel ilk çalışmam olmasına rağmen parçaya olan ilgi ve izlenme rakamları beni memnun etti. Bana bir şekilde ulaşıp klibin çekildiği bölgeyi soranların sayısı da küçümsenmeyecek rakamlarda. Mersin bölgesinde daha geniş kapsamlı klip çalışmalarımı ve teşvikimi tüm hızı ile devam ettireceğim.” Diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

VİDEO KLİP İÇİN TIKLAYINIZ







           

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36