Nogay, “Zafer bayramımızı gururla kutluyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, zafer bayramının 98. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Nogay, “Zafer bayramımızı gururla kutluyoruz”

 Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, zafer bayramının 98. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yayınladığı kutlama mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yılını gurur ve coşku ile idrak ediyoruz. Aziz Türk Milletinin 19 Mayıs 1919 da Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlattığı kurtuluş ve yeniden diriliş mücadelesi 98 yıl önce Dumlupınar da zaferle taçlanmıştır. Bu zafer bir milletin kanının son damlasına kadar verdiği bir varoluş destanıdır. Tarihte emsali görülmemiş varlık/yokluk mücadelesidir. Türk Milletinin son ve ebedi yurdu Anadolu’nun ebediyen Türk vatanı olduğunun kanla yazılmış senedidir.

Bu kutlu zaferi şanına yakışır bir coşku ile kutlamak Aziz şehitlerimize borcumuz olduğu kadar, genç nesillere aktarılması gereken kutsal bir mirastır. Ben buradan bütün hemşehrilerimi ev ve iş yerlerini şanlı bayrağımızla süslemeye davet ediyorum. 98 yıl önce Türksüz millet, milletsiz vatan, vatansız devlet hayali kuranların hayallerini başlarına geçiren Türk Milleti 30 Ağustos Zaferinin değerini iyi bilmektedir. Bu zaferi getiren hürriyet iradesi diridir ve hep diri kalacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelesinin şanlı kahramanlarını, Vatanı Milleti ve mukaddesatı için can veren Vatan evlatlarını bir kez daha minnetle ve rahmetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun. 30 Ağustos Zaferimiz kutlu olsun. Türk Devleti var olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36