Öğrencilerden Mehmetçiğe destek

Öğrencilerden Mehmetçiğe enerji deposu (powerbank), çorap, bere ve eldiven

Öğrencilerden Mehmetçiğe destek

 

Silifke Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler, Afrin Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Suriye’de ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terör odaklarına karşı savaşan ‘Ordumuzun ve Askerimizin yanındayız’ Hissini yaşamak ve yaşatmak için okul içerisinde örnek bir kampanya gerçekleştirdi.

Öğrenciler, Mehmetçiğe destek amacıyla okul içerisinde bir kampanya başlatarak harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları enerji deposu (powerbank), çorap, bere ve eldiven paketleyerek Afrin’e gönderdiler.

Ayrıca öğrenciler hazırladıkları paketlerin içine duygularını ifade etmek için her sınıf bir mektup yazdılar.

Öğrenciler,  “bunu yaparken biliyoruz ki Devletimiz ve Genel Kurmay Başkanlığımız bu ihtiyaçları karşılamaktan asla aciz değildir. Cephede mücadele eden Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Mehmetçiğimize moral vermek, onlara yanlarında olduğumuz hissini yaşamak için bu anlamlı çalışmayı yaptık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.” İfadesini kullandılar.

Hazırlanan paketler bağışların toplanma merkezi olan Hatay Kaymakamlığı’na PTT Kargo ile gönderildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36