Silifke Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi

Silifke Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi

Silifke Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi

Silifke Belediyesi, 2019 Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısını Belediye Başkanvekili Sadık Altunok başkanlığında gerçekleştirdi. Altunok, ‘Alınan kararların Silifke'mize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz’ dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek okunarak karara bağlandı. Belediye meclisinde karara bağlanan gündem maddeleri ise şöyle; Bir önceki toplantıya ait olan 10 Haziran 2019 tarihli tutanağın okunup oylanması, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen evrakın görüşülmesi, İmar Komisyonundan gelen evrakların görüşülmesi, Plan ve Proje Müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi, Strateji Geliştirme Müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi ile Dilek ve Temenniler bölümü yer aldı.

ALTUNOK, ‘HEPİMİZİN AMACI SİLİFKE’YE EN İYİ HİZMETİ VERMEK’

Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Hepimizin gayesi başta tarım, sanayi ve turizm kenti olan ilçemizi en güzel yerlere taşımaktır. Bunun için başarılı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben inanıyorum ki, vereceğimiz doğru kararlarla, Silifke’ye kazandırdıklarımızla bizler ileride çok iyi anılan bir meclis olacağız. İktidarı ile muhalefeti ile biriz beraberiz. Silifke paydasında buluşuyoruz. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyor, almış olduğumuz kararların vatandaşlarımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79