Silifke Belediyesi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Silifke Belediyesi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Silifke Belediyesi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

 

Silifke Belediyesi, 2018 yılının ilk olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Turgut, hizmetlerde emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, 2018 yılının bir önceki yıldan daha verimli ve daha güzel geçmesini diledi.

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi, gündemde yer alan 10 maddeyi karara bağladı. Gündemde yer alan maddeler ise şöyle; Bir önceki toplantıya ait olan 4 Aralık 2017 tarihli tutanakların okunup oylanması, İmar Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi, Plan ve Proje Müdürlüğü’nden gelecek evrakın görüşülmesi, 2018 yılında yapılacak kamulaştırmalar için, Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden gelecek evrakların görüşülmesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden gelecek evrakların görüşülmesi, 45. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali Kutlama Komitesinin belirlenmesi, 45. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivaline katılacak sanatçı-yabancı konuklar, resmi protokol, konaklama, iaşe vs. giderler için Belediye Başkanına yetki verilmesi. Meclis Denetim Komisyonuna üye seçimi, Dilek ve temenniler.

 

HİZMETLERİMİZDE EMEĞİ GEÇEN TÜM MECLİS ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Silifke’de gönül birliğiyle birbirinden önemli projeye imza attıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘2018 yılının ilk meclis toplantısının Silifke’ye ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yılın meclisimizin almış olduğu kararlarla dolu dolu ve başarılı bir şekilde geçmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bir yılı daha geride bırakarak, kentimize ve yaşadığımız coğrafyaya kalıcı, modern ve daha güzel hizmetler yapabilmek amacıyla yeni bir yıla başlangıç yaptık. Emeği geçen ve katkı sunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor, 2018 yılının kentimiz ve ülkemiz için iyi bir yıl olmasını arzu ediyorum’ dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79