Silifke Belediyespor'lu Yöneticilerden Forma Hediyesi

Silifke Belediyespor'lu Yöneticilerden Forma Hediyesi

Silifke Belediyespor'lu Yöneticilerden Forma Hediyesi

 

Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve Başkan Yardımcısı, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Organize Sanayinde 2019 yılından bu tarafa faaliyet gösteren Solagron Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ' yi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Tezölmez, Genel Müdür Berivan Özcan Kurtbay ve Fabrika Müdürü Namık Kemal'e isimlerinin yazılı olduğu forma hediye etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek,"Silifkemiz'de özellikle de organize sanayi bölgesinde böylesi tesislerin, fabrikaların, işletmelerin açılması Silifkeliler olarak bizleri mutlu ediyor. Bölgenin ekonomisine, çalışanlarına büyük katkı sağlıyor. Silifke Belediyespor Kulübü olarak her zaman sporun sporcunun yanında olan, maddi manevi destekleyen işletmeleri daha da önemsiyoruz. İnşallah pandemi süreci bitiyor ve normalleşme adımları atılmaya başlandı. Eylül ayında inşallah Bölgesel Amatör Ligler oynanır ve takımımız iyi bir hazırlık sürecinden sonra karşılaşmalara hazır bir şekilde lige başlar. Solagron Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Tezölmez'e, Genel Müdür Berivan Özcan Kurtbay'a ve Fabrika Müdürü Namık Kemal'e ev sahipliği ve ilgi alakaları için çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini belirten Solagron Tarım Ürünleri San ve Tic AŞ. Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Tezölmez,"Üstlenmiş olduğumuz vizyon ve misyon doğrultusunda kendi alanlarında üç temel gıda işleme teknolojisini; Dondurularak Kurutulmuş Meyve, Sebze (Liyofilizasyon); Kriyojenik Dondurma ve Süperkritik CO2 Ekstraksiyon, bir tesiste entegre etmek üzere 2019 senesinde Silifke Organize Sanayi Bölgesinde kurulduk. Fabrikanın bu bölgede kurulmasının bir amacı da bölge halkına ve tarımına katma değer sağlamak, burada üretilen ürünleri işleyerek dünya ülkelerine pazarlamaktır. Silifke Belediyespor Kulübü yöneticilerine de nazik ziyaretleri ve forma hediyeleri için teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum."dedi.

Genel Müdür Berivan Özcan Kurtbay ise;" Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, uluslararası gıda güvenliği kurallarına uygun entegre gıda üretim tesisini Silifke'de faaliyete geçirdik. Dondurulmuş veya kurutulmuş meyve ve sebzelerin imalatı (kuru kayısı, kuru üzüm, kuru bamya, kuru biber vb.) konularında hizmet veriyoruz. Silifke Belediyespor Kulübüne çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.

Yapılan Ziyarette, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve Başkan Yardımcısı, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Solagron Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Tezölmez,  Genel Müdür Berivan Özcan Kurtbay ve Fabrika Müdürü Namık Kemal hazır bulundu.

Ayrıca ilçemize gelen Mersin Valisi Ali İhsan Su, ilçeye yapılan yatırımları ve devam eden projeleri yerinde inceledi. İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç’in de refakat ettiği gezi ve incelemelerde çeltik ekim sahası, pozitifköy projesi, OSB’de faaliyet gösteren firmalarda ziyaret edildi. Yapılan ziyaretler sırasında Mersin Valisi Ali İhsan Su'ya isminin yazılı olduğu Silifke Belediyespor forması da hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36