Silifke Belediyespor'un Rakipleri Belli Oldu

Silifke Belediyespor'un Rakipleri Belli Oldu

Silifke Belediyespor'un Rakipleri Belli Oldu

 

2020-2021 sezonunda  Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, Kovid-19 salgınının devam ettiği dikkate alınarak 6. Bölge 4. grupta Mersin takımları Erdemli Belediyespor, Mersin Spor Kulübü ve 1925 İdman Yurdu Spor ile mücadele edecek.

2020-2021 FUTBOL SEZONU HAYIRLI OLSUN

Yeni sezonun 17 Nisan'da başlayacağını ve yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek,"Ligimizin şu ana kadar başlaması gerekiyordu ama pandemiden dolayı başlatılamamıştı. Türkiye Futbol Federasyonu açıklama yaparak liglerin 17 Nisanda başlayacağını duyurdu. Pandemi şartlarından dolayı bu sene Mersin takımları ile mücadele edeceğiz. Yeni sezona genç, dinamik, mücadeleci bir takım kurarak sıkı bir şekilde hazırlandık. İnşallah liglerin başlaması ile başarılı maçlar çıkaracağız. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyorum. Grubumuzdaki takımlara başarılar diliyorum." dedi.

LİGE İYİ HAZIRLANDIK

Basın ve Taraftarlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Halil Sarı ise,"Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde, 6. Bölge 4. grupta Mersin takımları Erdemli Belediyespor, Mersin Spor Kulübü ve 1925 İdman Yurdu Spor ile mücadele edeceğiz. Grubumuzda üç devreli lig usulüne göre maçlar oynayacağız. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak. Lige hedeflerimiz doğrultusunda iyi hazırlandık. Takımımızın ihtiyacı olan bölgelere takviyeler, transferler yaptık. Yeni  futbol sezonu hayırlı olsun. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum."dedi.

FİKSTÜR CUMA GÜNÜ ÇEKİLECEK.

2020-2021 Sezonunda Bölgesel Amatör ligde tüm grupların fikstür çekimi 26 Mart Cuma günü saat 15.00'te İstanbul'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kulüp temsilcilerinin katılımı olmadan yapılacak olup, TFF'nin YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79