Silifke'de Kaza; 2 Ölü, 5 Yaralı

Silifke'de Kaza; 2 Ölü, 5 Yaralı

Silifke'de Kaza; 2 Ölü, 5 Yaralı

Silifke İlçesi'nde otomobille midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Silifke İlçesi'ne bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Silifke'den, Mersin yönüne giden Mehmet Demez yönetimindeki 33 K 6874 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Mehmet Ateş yönetimindeki 33 RV 477 plakalı midibüse çarptı. Kaza sonrası otomobil içindeki Mehmet Demez ve eşi Zeynep Demez yaşamlarını yitirdi.

Toplu taşıma aracının şoförü Mehmet Ateş ile yolculardan 4'ü yaralandı. Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

YOL MEYİLİ KAZAYA NEDEN OLUYOR

Sürekli kaza olan yoldaki meyilin biran önce yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar ve sürücüler, “jandarma ve polisten burada yaşanan kazaların tutanaklarını alabilirler. Vatandaş yolu bilmiyor deniliyor ama oradaki yolun meyili düzeltilmese daha çok kaza meydana gelecektir. Buradan karayolları yetkililerine sesimizi duyurmak istiyoruz. Lütfen kazaların önüne geçin” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79