Silifke’ deki Kaza Korkuttu

Mersin’in Silifke İlçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilde takla atarak karşı şeride uçtu, kazada can kaybı olmazken maddi hasar oluştu.

Silifke’ deki Kaza Korkuttu
Edinilen bilgiye göre: 33 DZ 021 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Tezcan, Mersin-Antalya karayolunda seyir halindeyken Zirai Donatım Kavşağında aracın yol hakimiyetini kaybetti.  Aras önce yolu ikiye ayıran orta refüje vurdu ardından takla atarak karşı şeride geçti. Meydana gelen kazada üç kişi yaralandı..

Çevredeki vatandaşların yardıma koşmasıyla birlikte otomobilden çıkartılan araç sürücüsü Mehmet Tezcan ve iki yaralı olay yerine gelen 112 acil servisi ile çevredeki hastanelere sevk edildiler.

Olay yerine gelen trafik ekipleri güvenlik önlemi alırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 Öte yandan çarpmanın etkisiyle otomobilde büyük maddi hasar oluştuğu ve kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Kazayı gören bazı vatandaşlar, virajın çok keskin olduğunu, yolu bilmeyenler için bu virajın kazaya davetiye çıkardığını ve bu konuda karayollarının biran önce önlem alması gerektiğini belirttiler.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36