Silifke Emniyeti istatistik verilerini açıkladı

Silifke Emniyeti istatistik verilerini açıkladı

Silifke Emniyeti istatistik verilerini açıkladı
Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarını ve buna yönelik istatistik verilerini açıkladı.

Kamuoyuna yapılan açıklamada; “Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği görevlilerince 2018 yılı Ocak ve Şubat Ayı içerisinde İlçemiz genelinde sokak satıcılarına ve terörizm finans kaynaklarına yönelik operasyonlar düzenlenmiş ve bu operasyonlarda kaçak emtia, kaçak sigara ve kaçak içki olayları ile ilgili uyuşturucu veya uyarıcı madde (esrar, eroin, ectasy, captagon) satışı ve kullanımı ile etkin mücadele kapsamında yapılan risk analizi çalışmalarında, narkotik olaylarında toplam 854 (sekizyüzellidört) Gr kubar esrar, 120 (yüzyirmi) gram kenevir tohumu, 137 (yüotuzyedi) gram plaka esrar ve 3 (üç) adet extasy hap ele geçirilmiştir.  Bu kapsamda, 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, haklarındaki adli işlemler sonucu 10 şüpheli tutuklanmıştır. Ayrıca yapılan çalışmalar sonucunda, toplam 12.071 paket kaçak sigara, 250 adet puro, 69 paket (3450 gr) kaçak tütün ve 7 şişe bandrolsüz içki ele geçirilmiştir.” İfadeleri yer almıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36