Silifke festivaline gelecek sanatçılar belli oldu

Silifke festivaline gelecek sanatçılar belli oldu

Silifke festivaline gelecek sanatçılar belli oldu

Belediye Başkanı Sadık Altunok, 49. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivaline gelecek olan sanatçıların belirlendiğini belirtti.

Belediye Başkanı Altunok, bu yıl kutlanacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali hakkında bilgi verdi. Festival programı ile ilgili hazırlıkların devam ettiğine değinen Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Bu yıl gerçekleştireceğimiz 49. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali ile ilgili hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. 20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri arasında en iyi yoğurt yapma, en iyi batırık yapma yarışmaları ve diğer sportif faaliyetleri de yer alacaktır. Ayrıca yurt içi ve yurt dışından da gelecek halk oyunları guruplarının yapacakları gösterilerle ilçemiz şenlenecektir. Bu halk oyunları gruplarımız festival süresince değişik mahallelerimizde ve festival alanında gösteriler sunacaklardır. Festivalde ayrıca ünlü ses sanatçıları Koray Avcı, Kıraç, Derya Uluğ, Sefo, Berkay, Murat Boz ve Derya Bedavacı’da sahne alacaktır. Silifkeli hemşehrilerimiz ve misafirlerimizin coşkulu bir festival yaşayabilmeleri için hazırlıklara devam ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36