Silifke Kaymakamı Cinbir atandı, yeni kaymakam Ersin Emiroğlu

Silifke Kaymakamı Cinbir atandı, yeni kaymakam Ersin Emiroğlu

Silifke Kaymakamı Cinbir atandı, yeni kaymakam Ersin Emiroğlu

Mersin'in Silifke  ilçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Kocaeli İzmit Kaymakamlığına atandı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Kaymakamlığına ise Kocaeli – İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu getirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

29.09.2014 tarihinde Silifke Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Cinbir, 8.8.2019 tarihinde de İzmit Kaymakamlığına atanmış oldu. Şevket Cinbir evli ve üç çocuk babası.

 Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu kimdir?

1969 Zonguldak doğumlu olan Ersin Emiroğlu, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde tamamladıktan sonra İ.Ü. S.B.F. Kamu Yönetimi Bölümünden 1990 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı'nın açtığı sınavı kazanarak 1992 yılında Bolu Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Adaylık süresini tamamlayan Kaymakam, 1995 yılında Kastamonu Abana ilçe Kaymakamlığı'na başladı. 1998-2000 tarihleri arasında Diyarbakır Kulp Kaymakamlığı, 2000-2004 tarihleri arasında Balıkesir İvrindi Kaymakamlığı, 2004-2007 tarihleri arasında Mardin Nusaybin Kaymakamlığı görevinden sonra Eylül 2007-2011 tarihinde Sakarya Kaynarca Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2011 Kaymakamlık Kararnamesi ile Aydın-Didim'e atanan Emiroğlu, son kararname ile İzmit Kaymakamlığına atandı. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Ersin Emiroğlu , iyi derecede İngilizce biliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79