Silifke Rotary Kulübü Silifke Devlet Hastanesi'ne Solunum Cihazı Bağışladı

Silifke Rotary Kulübü Silifke Devlet Hastanesi'ne Solunum Cihazı Bağışladı

Silifke Rotary Kulübü Silifke Devlet Hastanesi'ne Solunum Cihazı Bağışladı

 

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Pandemisi salgın döneminde UR 2430 bölge kulüpleri tarafından başlatılan “bir nefes,bin hayat” isimli küresel bağış projesi kapsamında 2020-21 Rotary döneminde temin edilen 41 ventilatör cihazının 5 adedi Silifke Devlet Hastanesine bağışlandı.

Tamamen yerli yapım olan cihazlar, UR  2430 bölge Guvernörü Serhan Antalyalı, UR Vakfı üyesi Mustafa Belle ve Ventilatör cihazlarının Silifke Devlet Hastanesine kazandırılmasını sağlayan UR 2430 bölge kulüpleri Mersin Rotary , Mersin Akdeniz Rotary ve Silifke Rotary kulüplerinin dönem başkanları Ferhat Fazıl Çetin, Melike ,Yılmaz, Kıvılcım Doğdu İle geçmiş dönem kulüp başkanları  Burak Hosta, Bahar Turfan ve Fatma Atalay ve Mersin Rotary kulübü gelecek dönem başkanı Ali Özcan’ın katıldığı törenle Silifke devlet hastanesi başhekimi Ozan Karak’a teslim edildi.

Törende konuşan Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Ozan Karak, ‘UR  Rotary 2430 bölge tarafından başlatılan “bir nefes,bin hayat” projesi  kapsamında hastanemize bağışlanan 5 adet transport solunum cihazının bize Corona ile mücadelede önemli katkı sağlayacağı aşikardır. Bu bağışın Hastanemizin envanterine girmesini sağlayan güzel insanlara ,destek veren emeği geçen bütün Rotary kulüplerine ,Rotaryenlere Silifke ve bölge halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Rotary gibi saygınlığı dünya çapında olan bir sivil toplum örgütünün projesi dahilinde olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşamaktayız.Yapılan bu anlamlı bağışın dönüşünün gönüllerde minnet duygusu yaratacağını düşünmekteyiz . ‘’dedi.

Silifke Rotary Kulübü Bakanı Kıvılcım Dogdu ise, 2020-21 Rotary döneminde temin edilen 41 ventilatör cihazının 5 adedinin Silifke Devlet Hastanesine bağışlanması bizleri de ayrıca onurandırıyor. Bu kampanyada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36