Silifke Rotary Kulübü yaşlıların gönlünü aldı

Rotary Kulübü üyeleri Silifke Huzurevinde bulunan yaşlılarla beraber pasta kestiler.

Silifke Rotary Kulübü yaşlıların gönlünü aldı

Silifke Rotary Kulübü ‘Dünya emekçi kadınlar günü’ programı kapsamında Silifke huzurevine ziyaret gerçekleştirdi.

Rotary Kulübü üyeleri Silifke Huzurevinde bulunan yaşlılarla beraber pasta kestiler.

Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlılara tek tek gül ve karanfil hediye ederek gönüllerini alan Silifke Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Muhsin Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri yaşlı kadınların da günlerini kutladılar.

Yaşlılar milletimizin gururu olduğunu ve Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin ortak sorumluğu olduğunu belirten Başkan Bingöl, “Yaşlılık asla hayatın bittiği anlamına gelmiyor. Tam aksine yaşlılık hayatın en güzel ve verimli yılları olabiliyor. Bu yüzden toplum olarak yaşlılarımıza sahip çıkmak zorundayız. Gençlerimize yaşlıları saymayı, sevmeyi ve hatırlamayı öğretmeliyiz. Kulüp olarak 8 Mart dünya kadınlar gününde böyle bir etkinlik yaparak huzurevimizde kalan yaşlılarımıza ziyaret yaptık. Onların gönlünü aldık.” Dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36