Silifke Rotary’den Meme Kanserine karşı farkındalık ve bilinçlendirme Projesi

SİLİFKE ROTARY’DEN MEME KANSERİNE KARŞI FARKINDALIK VE BİLİNÇLENDİRME PROJESİ

Silifke Rotary’den Meme Kanserine karşı farkındalık ve bilinçlendirme Projesi


 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Rotary Kulübünün Başkanı Alp Ravanoğlu, kadın üyeleri ve Rotaryen eşleri tarafından Meme Kanseri ve Erken Tanı hakkında farkındalık yaratmak amacıyla  Mersin’in Silifke İlçesi Taşucu Mahallesi semt pazarında stant kurdular. Kurulan stantta Vatandaşlara dağıttıkları broşürler ve baskılı bez çanta ile meme kanserinin kadınlarda en sık görülen kanser olduğunu ve bu kansere yönelik farkındalığın artmasının erken tanı dolayısıyla da tedavi için çok önemli olduğunu vurguladılar.

Pazar içinde alışveriş yapan ve stant açan kadınlara tek tek ulaşan rotaryenler, meme kanserinde erken tanının önemini hem sözlü hem dağıttıkları broşür ve çantayla anlattılar.

Silifke Rotary Kulübü Başkanı Alp Ravanoğlu, “Böylesine önemli bir hastalığın erken tanısında tedavinin ne denli önemli olduğunu kadınlara dağıttığımız broşür ve çanta ile anlatmaya farkındalık oluşturup dikkat çekmeye çalıştık. Umarız ulaştığımız kişilerden 1 tanesi için bile vesile olabildiysek ne mutlu bize. Kadınlarda meme kanserinde erken tanı konusunda bizlerde  Silifke Rotary Kulübü olarak dikkat çekmek istedik” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36