Silifke, Şampiyonluğa göz kırptı! 4-1

Silifke, Şampiyonluğa göz kırptı! 4-1

Silifke, Şampiyonluğa göz kırptı! 4-1

 

Mersin Süper Amatör Kümede şampiyonluğa koşan lider Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Akdenizgücüspor’u 4-1 yendi. Silifke Belediyespor 58 puanla liderliğini sürdürürken, Akdeniz Belediyespor ve Erdemli Belediye spor’un puan kaybetmesiyle en yakın rakibi ile puan farkını 12 yaptı.

Silifke Belediyespor sahaya; Mustafa Açar, Suat Beliktaş, Tugay Şahin(K) Ahmet Bağış, Mert Yarar, Mustafa Köseoğlu, Özcan Özdemir, Arda Kılıç, Ramazan Zengin, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle geçilirken, 2. yarıya Kaptanlar Tufan Esin ve Mehmet Şıralı'nın oyuna girmesiyle maça ağırlığını koyan Silifke Belediyespor, 50.dakikada Kaptan Tufan Esin, 59. dakikada Ramazan Zengin , 79. ve 81. dakikada kaptan Mehmet Şıralı'nın attığı gollerle karşılaşmadan 4-1 skorla ayrıldı.

Şampiyonluğa çok yaklaştıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Saha da çok iyi mücadele ettiler. Birlik beraberlik için de yolumuza devam ediyoruz. Ligde son 6 maçımız kaldı. Rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle aradaki puan farkını açtık. İnşallah Silifke Belediyespor şampiyon olacak. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı  teşekkür ediyoruz" dedi.

Galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,"Kendi saha ve seyircimiz önünde galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Takım olarak iyi mücadele ettik. Hafta sonu Akdeniz Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçı kazanırsak puan farkını 15 yapıyoruz ve şampiyonluğumuzu ligin bitmesine 5 hafta kala ilan ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Silifke Belediyespor seneye Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek" dedi.

İlk yarı takım olarak tutuk bir oyun sergilediklerini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"2. yarı ile birlikte gerçek kimliğimize büründük ve karşılaşmadan farklı galip geldik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Haftasonu önemli bir maça çıkacağız. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp, ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğumuzu kutlamak istiyoruz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediyesporlu yöneticiler ve taraftarlar izledi.

SİLİFKE, MERSİN DEPLASMANINDA OYNAYACAK!

Şampiyonluğa koşan Silifke Belediyespor, haftasonu Mersin deplasmanında ligde 2.sırada bulunan Akdeniz Belediyespor ile karşılaşacak. Silifke Belediyespor bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa matematiksel olarak şampiyonluğunu ligin bitimine 5 hafta kala ilan edecek. Silifke Belediyespor puan kaybı yaşarsa da şampiyonluk sevinci  bir iki maç ertelenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36