Silifke TSO, İş dünyası meslek kuruluşu ödülü aldı

Silifke TSO, İş dünyası meslek kuruluşu ödülü aldı

Silifke TSO, İş dünyası meslek kuruluşu ödülü aldı

 

Yapmış olduğu çalışmalarla bir çok ili geçen ve adından sıkça söz ettiren Silifke Ticaret ve Sanayi odası yılın iş dünyası meslek kuruluşu ödülüne layık görüldü.

 

Ekonomi yayını yapan Refleks Gazetesi’nin iş dünyasına yönelik 12 dalda verdiği Lokomotif Ödülleri töreninin 7.si Adana Hiltonsa’da gerçekleştirilirken, başarılara imza atan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, yılın iş dünyası meslek kuruluşu ödülünü aldı.

 

 

 HABER:  ATİKE CEYLAN KAÇAR

Ödül töreni dünyanın birçok ülkesinde ödül alan Elif Eroğlu’nun ‘Keman Dinletisi’ ile başlarken, Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden, 7 yıldır düzenledikleri bu etkinliğin bölge iş dünyasının motivasyonuna önemli katkı sağladığını söyledi. Bu yıl ödül alacak şirketlerin üretim içeriğine bakıldığında inovasyonun ve katma değerli üretimin öne çıktığını belirten Özden, “Ödül törenindeki borkovizyonda kendi alanında çok başarılı olmuş şirketleri izleyeceğiz. Refleks okurları ve jürimizin belirlediği ödül sahiplerini şimdiden kutluyorum” dedi. Refleks Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Uluğtürkan da, Türkiye’nin ekonomisine hamle yaptıracak yeni bir merkeze ihtiyaç duyulduğunu, bu çerçevede en doğru adayın Doğu Akdeniz Bölgesi olduğunu, okurlarımızın jüri üyelerimizin belirlediği başarılı iş insanlarını tebrik ediyorum dedi.

Adana başta olmak üzere Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ın oluşturduğu Doğu Akdeniz Bölgesi’nin ekonomi yayını Refleks Gazetesi’nin her yıl gerçekleştirdiği Lokomotif Ödül Törenine Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Yıldırım Baydar, yönetim kurulu üyeleri Alp Kadıoğlu, Erdin Soy, Hüseyin Kasap, Ali Işık, Osman Turan, Mustafa Uysal, Baki Uysal, Mersin Üniversitesi Silifke Meslek Yüksek Okulu Dr. Öğretim Üyesi ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası danışmanı Muhammet Saygın katıldı. Tören öncesi Silifke Ticaret ve Sanayi Odası stand açarak, Silifke ile ilgili kitapçıklar, görseller sergilenirken, standı ziyaret eden konuklara Silifke çileği ve cezerye ikram edildi.

 

YILIN İŞ DÜNYASI MESLEK KURULUŞU SİTSO

 

Son dönem faaliyetleri ile Silifke’nin sadece ekonomisine değil, sosyal, kültürel yapısına da değer katan, kurumsallaşma ile birlikte projeler gerçekleştiren, küresel iş organizasyonları ile entegre olma özelliği ile milletler arası ticaret ile gelişimini tamamlayan, Silifke’nin 40 ilden daha fazla ihracat yapmasında pay sahibi olan, uluslar arası düzeyde ses getiren liderlik akademisi ile etkinliği ile Silifke’nin tanıtımına katkı sağlayan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, yılın iş dünyası meslek kuruluşu ödülünü aldı. Ödülü Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar alırken, ödülü Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç verdi.

Törende kısa bir konuşma yapan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar “Ekonomi yayını yapan Refleks Gazetesi’nin iş dünyasına yönelik 12 dalda verdiği Lokomotif Ödüllerinden birisini almak bizleri mutlu etti.

 

Bu ödülü sadece ben almadım, bizler bir ekibiz, tüm yönetim kurulu üyelerime, oda üyelerimize, Silifkelilere çok teşekkür ediyorum. İnşallah Silifke’miz daha da iyi yerlerde olacak ve Türkiye ve dünya ekonomisine katkı sunacak.  Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden’e, Refleks Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Uluğtürkan’a, Refleks okurlarına ve jüriye bizleri bu ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Silifke Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Mersin Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi, Mersin Deniz Ticaret Odası, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu işbirliğiyle 3-5 Ekim 2019 tarihlerinde Ulu Resort Hotel’de  "II. Liderlik Akademisi" gerçekleştireceğiz, siz katılımcıları da Silifke’mize bekliyoruz.”dedi.

Tören de ödül alan isimler, yılın markası Özel Ortadoğu Hastanesi, yılın girişimcisi Orhan Avcı, yılın meslek kuruluşu Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, yılın iş kadını Çiğdem Kiral, yılın ihracatçı şirketi Aytek konfeksiyon, yılın genç İş Adamı Ertuğrul Tanrıverdi, yılın inovatif şirketi Hatko Şirketler grubu, yılın profesyonel yöneticisi Cem Üstün, yılın KOBİ’si Berdan Cıvata, yılın sosyal şirketi Kıvanç tekstil, yılın iş adamı Fırat Karalı oldu. Hiltonsa Adana’da gerçekleştirilen ödül törenine siyasetçiler, yerel yöneticiler, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticiler katıldı.

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36