Silifke’de kaçakçılık operasyonu

Silifke’de kaçakçılık operasyonu

Silifke’de kaçakçılık operasyonu

Silifke’de kaçakçılık operasyonu 

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin) MERSİN'in Silifke ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında gümrük kaçağı türün mamulleri ve alkol ele geçirildi, 24 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Silifke Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğince, kaçakçılık suçlarının önlenmesi ve oluşan haksız kazanç ile ülke ekonomisine verilen zararın bertaraf edilmesi adına çalışma başlattı. Çalışma kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, 90 bin adet gümrük kaçağı makaron, 22 bin 180 adet gümrük kaçağı elektronik sigara tütünü, 9 bin 245 adet gümrük kaçağı puro, 450 paket sigara, 6 kilo gümrük kaçağı çay, 58 şişe gümrük kaçağı içki, 161 paket gümrük kaçağı tütün, 16 adet gümrük kaçağı elektronik sigara cihazı, 4 ruhsatsız tabanca ile 48 fişek ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 24 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36