Silifke’de Milli Duruş gecesi düzenlendi

Silifke’de Milli Duruş gecesi düzenlendi

Silifke’de Milli Duruş gecesi düzenlendi

Silifke’de düzenlenen Milli Duruş gecesi düzenlendi

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Silifke ilçe Başkanlığınca düzenlenen Milli Duruş’ gecesinde Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.

Konser alanını dolduran binlerce vatandaş Sanatçı Yıldızdoğan’ın şarkılarıyla coştu. Özellikle ‘Türkiyem’ adlı şarkıyı seslendiren Yıldızdoğan’a vatandaş hep bir ağızdan koro halinde eşlik etti.

 

 Silifke Göksu Parkında Gerçekleştirilen Milli Duruş gecesine MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz, MHP Merkez Disiplin Kurulu Sekreteri ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Kürşat Türker Ercan, MHP Milletvekili Adayları Bekir Özsu, Mehmet Ali Gökmen, Funda Hayal Önder, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay,  MHP Mersin İl Yöneticileri, MHP Silifke İlçe Yöneticileri, Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Bilal Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Konserin açılışı Mehteran takımının gösterisi ile başladı. Ardından MHP İlçe Başkanı Levent Nogay açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Başkan Nogay, “Ecdadımızın demir dağları erittiği günden yani Ergenekon’dan bu yana Türk milletinin kültür ve gelenekleri milli ruh ve kimlikle yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Ahmet Yeseviyle ruh bulan Dedem Korkut’la efsaneleşen Yunus emreyle mısralaşan muhteşem medeniyetimiz. Dadaloğlu’nun ruhunda, Pir Sultanın mızrabında zulme isyanını en nazik şekilde ifade etmiştir. Bu muhteşem ve güçlü medeniyet, yedi düvelin saldırısı ve işgali karşısında kurtuluş savaşını verdiğinde, biz yeni bir Ergenekon’dan daha çıkmıştık.

Kominizmin ülkemiz üzerine olan açık düşmanlığı ve işgal girişimleri karşısında, başbuğumuz Alparslan Türkeş ve emrindeki ülkücü kadrolar, muhteşem mücadele ile yeni bir Ergenekon destanı yazarak bu mübarek toprakları kızıl çizmelerden kurtarmışlardı.

Zaman değişiyor, düşman değişmiyor. Sırtını ABD ve AB’ye dayamış terör örgütleri, PKK-PYD, DEAŞ, FETÖ ve daha niceleri, Türk ordusuna, Türk yargısına ve milli eğitimime sızarak kardeşler arasında ikilik çıkartmak, ordumuzu zayıflatmak ve ülkemizi yeni bir işgalin eşiğine getirmek için el birliği yaptıklarında`; aslında biz yeni bir Ergenekon’a mahkum ediliyorduk. Asırların ihaneti, asırların tecrübesini de yanında getirmişti. Kürşad’ın cesareti

Saltuk Buğran’ın inancı, Sultan Alparslan’ın azmi, Sultan Fatih’in duası, Mustafa Kemal’in emaneti ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in İz düşümü, genel başkanımız, bilge lider sayın Devlet Bahçeli; yeni bir Ergenekon’a müsaade etmeyerek, milli kültürü ve devlet aklını devreye sokmuştur. Faiz lobilerinin, döviz lobilerinin ekonomik Ergenekon’unu ülkücü akıl devre dışı bırakacaktır. Cumhur ittifakı yeni bir Ergenekon’dan çıkıştır. Geçmişten geleceğe yürürken bu mübarek yolculukta hepinizin emeği olsun. Bu seçimler dünün Malazgirt’idir.

Bu seçimler dünün Sakarya’ sı, büyük taaruzudur. Bu seçimler 15 Temmuz hain darbe girişimini ve onun izlerini yok etmek için fırsattır. Bu seçimler bizim sizin hepimizin geleceğidir. Haydi hep birlikte kutlu yarınlara, Yolunuz iziniz bahtınız açık olsun, Sağ olun var olun Allaha emanet olun Ne mutlu türküm diyene” dedi.

 

Ardından MHP Mersin Milletvekili adayı Kürşat Türker Ercan bir konuşma yaparak cumhur ittifakı ve nedenlerini anlattı.

Aday Ercan, “Önümüzde bir seçim var. Haftaya Pazar 24 Haziran seçimlerinden sonra inşallah ikinci bayramı kutlayacağız Türk Milleti olarak. Bu seçim önemli ve kritik. Sizlerin tercihiyle onaylanan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk cumhurbaşkanı ve meclisi oluşacak. Eski sistemde siz oyunuzu partinize, milletvekillerine verirdiniz, bu milletvekilleri de meclisi oluştururdu, mecliste kendi içinden hükümet oluştururdu. Yeni sistemde hükümeti siz oluşturuyorsunuz. Bu ülkede iktidar olmak isteyen milletin oyunun yüzde 50 artı 1’ini almak zorunda. Bunun içinde partiler ittifak yapmak zorunda. İstikrar artık sistemin ta kendisi. Şimdi bize diyorlar ki sizin baraj sorununuz vardı onun için ittifak yaptınız. Şu iyi anlaşılmalı ki artık bütün partilerin baraj sorunu var. Baraj artık %10 değil %50 artı 1. Birileri sulandırsa da 15 Temmuz’dan sonra görüldü ki artık birlik ve beraberlikten başka şansımız yok. O gece Yunan’ın Kurtuluş Savaşında bomba atmadığı meclise bomba attı kansızlar. TSK’nın PKK’ya atmadığı özel bombalar Özel Harekat Dairesi’ne atıldı. Baba yiğitlerin boş tabutları defnedilsin diye memleketlerine gönderildi. Birlik ve beraberlik olunması gerekiyordu ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Cumhur İttifakını oluşturarak sizlerin karşısına çıktı. Biz MHP olarak vatanı, milleti, bayrağı her şeyin önüne koyarız. Siyaseti de, sosyal yaşantımızı da bunlara göre yaşarız. Vatan elden gittikten sonra neyin siyaseti yapılır. Etrafınıza burada anlattıklarımızı anlatın. 24 Haziran’da kıvırmadan, dolanmadan Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istiyoruz. Ayrıca bu sistemin öncüsü, akıl hocası, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli adına üç hilale oy istiyoruz.’ Dedi.

 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz ise, “Bizler Cumhur İttifakı diyerek ülkenin bekasını düşünüyoruz. Bizim aklımız her zaman Türkiye’dir. MHP varsa güven vardır, ihanete geçit yoktur. Merak etmeyin MHP önümüzdeki dönemde yönetimde pay sahibi olacaktır. Milletimizin sesini inşallah mecliste duyuracağız. Sizlere yalan yanlış anlatıp gidecek insanlar değiliz. Bizler inanmış, imanlı, dürüst, çalışkan kişileriz, dava adamıyız. Hepinizi sırtımızda taşımaya hazırız. Sizlerden farkımız yok. Her zaman sizlerleyiz. Lütfen bizlere inanınız. Bir tarafta Cumhur İttifakı mücadelesini veriyor. Bu mücadele Kandil’de, Afrin’de zaferler kazanıyor. Diğer tarafta milletimize kurşun sıkanlarda var. Bunun adına sözde Millet ittifakı diyorlar ama bunlar zillet ittifakıdır. Bunlar şehidimize, milletimize, ülkemize ihanet edenlerdir. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerliyoruz. Bizim davamız Allah davasıdır. Bizim sevdamız Büyük Türk Milleti’dir. 24 Haziranda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Ardından Yerel Sanatçı-yazar Ali Yapalak şiir dinletisi ile Sanatçı Mehmet Partal ise sazıyla kulakların pasını sildi.

 Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan muhtüşem bir konser verdi. Konser yaklaşık iki saat sürdü. Alanı dolduran vatandaşların alkışları eşliğinde devam eden konserin sonunda Sanatçı Yıldızdoğan’a çiçek takdim edildi

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36