Silifke’de yaşayan Giritlilerin kongre heyecanı

Silifke’de yaşayan Giritlilerin kongre heyecanı

Silifke’de yaşayan Giritlilerin kongre heyecanı

 

Silifke Giritlileri Kültür ve Dayanışma Derneği, 3. olağan genel kurulunu pandemi kurallarına uygun şekilde dernek binasında gerçekleştirerek başkanlığa yeniden Salih Oğuz’u seçtiler.

Murat Arayıcı, Sefa Özbaydağ ve Yüksel Oğuz’dan oluşan divan kurulu, salonda saygı duruşu, istiklal marşının okunmasının ardından yapılan yoklama ile kongreyi başlattılar. Toplantıda söz alan Silifke Giritlileri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Oğuz, pandemi nedeni ile dernek olarak yeterli düzeyde faaliyette bulunamadıklarını ifade ederek, alınan önlem ve tedbirlere uyarak çalışmalara devam ettiklerini açıkladı.

Faaliyet ve Denetim Kurulu raporlarının okunup oylanmasının ardından seçime geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde Yönetim Kurulu üyeliklerine  Salih Oğuz, Sefa Özbaydağ, Fahriye Akyürek, Murat Arayıcı, Sait Oğuz, Metin Arayıcı, Sait Sayım, Niyazi Özbaydağ, Ayşe Demirel, Tugay Aykaç ve Zafer Işık seçildiler.  Denetim Kurulu üyeliklerine ise Salih Tekinol, Keziban Soldan ve Sadık Oğuz seçildiler.

Yapılan seçimlerin ardından  bir konuşma yapan Dernek Başkanı Salih Oğuz yaptığı konuşmada,  “Derneğimizi birlik ve beraberlik içinde daha güçlü hale getirmek için mücadele eden, destek veren siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Giritliler’in birlik ve beraberliği için, kültürümüzün devamı için çalışmalarımızı her koşulda sürdüreceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79