Silifkeli dostlari Cumartesi buluşuyor

Silifkeli dostlari Cumartesi buluşuyor

Silifkeli dostlari Cumartesi buluşuyor

Birlik beraberliği pekiştirmek ve İstanbul’daki öğrencilere destek vermek amacıyla düzenlenen “Geleneksel Silifke Dostları Gecesi” 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18:00’da İstanbul’da yapılacak.

Dünya ve Türkiye genelinde 2 yıldan bu tarafa kovid nedeniyle her yıl yapılan geceyi yapamadıklarını belirten İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği (İSTSİDER) Başkanı Sadık Avcı, “İstanbul'da yaşayan Silifkelileri ve Silifke dostlarını bir araya getirmek, Silifkeliler arasında sosyal yardımlaşmayı geliştirmek, Silifkeli öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak, Silifke kültürünün yaşanmasını ve sonraki nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla kurulan derneğimiz ile bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza attık. Her yıl yaptığımız Silifke Dostları Gecesi’ni pandemi şartlarından dolayı 2 yıldır yapamıyorduk. Normalleşme ile birlikte yönetim kurulumuzla da toplantı yaparak 28 Mayıs 2022 Cumartesi Günü saat 18:00’da Revan Garden Restoran’da Silifkeli Dostlarımızla birlikte olacağız. Yapacağımız gece bir yerde moral gecesi, bir yerde özlem giderme gecesi olacak bizler için. Hep birlikte eğleneceğiz, bu geceyi kendimiz içinde bir ödül gecesi olarak görüyoruz. Gecenin tüm geliri öğrencilerimiz için burs olarak kullanılacak. 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü Silifkeli hemşehrilerimizi, Silifkeli dostlarımızı geceye bekliyoruz.” dedi.

AÇIK ADRES

“Geleneksel Silifke Dostları Gecesi” 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18:00’da Revan Garden Restoran Fatih Mahallesi, 833 Yanyol Caddesi, No:5 Küçükçekmece İstanbul adresinde yapılacak. Açık Adres: E5’e cephe Menekşe Florya yol çıkışında Fatih dış kumsal deniz sahilinde)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36