Silifkeli Emre Duru Adana’ya atandı

Silifkeli Emre Duru Adana’ya atandı

Silifkeli Emre Duru Adana’ya atandı

MERSİN’DE TURİZM CAMİASININ KISA ZAMANDA SEVİLEN İSMİ HALİNE GELEN VE MERSİN İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ İKEN ADANA’YA ATANAN EMRE DURU, YENİ GÖREVİNE BAŞLADI.

 2020 yılından beri Mersin’in tanıtımı adına yaptığı özverili çalışmalarıyla tanınan Emre Duru, Mersin ilindeki görevi süresince,  şehri kültürel ve turistik anlamda güçlendirmek, tanıtmak ve şehre katma değer sağlamak için kültür ve turizm sektörünün diğer resmî kurumları, STK’ları ve özel sektör temsilcileriyle samimi bir işbirliği içinde ortak akıl üretmeye gayret göstererek, kısa sürede kentin sevilen isimlerinden biri olmayı başardı.         

Kendini geliştirmeye, öğrenmeye, eğitime büyük önem veren ve iletişime açık kişiliğiyle ön plana çıkan DURU, Mersin Üniversitesi İşletme alanı doktora öğrencisi olup, İnsan Kaynakları ve Kariyer Danışmanlığında ve İşletme yönetimi alanları olmak üzere iki ayrı dalda yüksek lisans yapmış, ulusal ve uluslararası projelerde aktif görev almıştır. İki yıllık görev süresine Mersin adına bir çok proje sığdıran Emre DURU, bir marka değer hâline getirilen kültür ve turizm faaliyetlerinin, altyapı üstyapı uygulamaları ve destinasyon yönetimi fikirlerinin maddi destek alarak hayata geçirilmesini sağlamak adına  zaman sınırlaması tanımayan bir anlayışla ve ekip ruhu oluşturarak çalıştı.

Göreve başlar başlamaz ayağının tozuyla ,1907 yılında kurulan Milli Mensucat Fabrikasının yerine inşa edilen ve açılamayan bölümlerinin yapımına hala devam edilen Adana Müzesinde incelemelerde bulunan  Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre DURU açıklamasında, “İş ve gönül birliği içerisinde Adana ilimizi kültür ve turizm alanında başarıya taşıma amacında olup, bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek adına ekip ruhuyla çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu şehre atanmış olmamın şehrimize, Müdürlüğümüze, ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36