Taşucu Caretta Voyage Turizm farkıyla KKTC çıkartması

Taşucu Caretta Voyage Turizm farkıyla KKTC çıkartması

Taşucu Caretta Voyage Turizm farkıyla KKTC çıkartması

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

KKTC’de üç gün süresince Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen III. Liderlik Akademisi organizasyonunu Taşucu Caretta Voyage Turizm yaptı.

Aylar öncesinden başlayan KKTC Türkiye arasındaki çalışma ile 5-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. Liderlik Akademisi organizasyonu başarı ile sonuçlandırıldı.

Caretta Voyage Turizm olarak pek çok ilke imza atan şirket sahibi turizmci genç iş adamı Ali Küçük, gerek yerelde ve ülke içindeki başarısına ülke dışını da ekledi.

Özellikle bölgeye gelen Rus kafilelerine yönelik yaptığı tur ve organizasyonlar ile dikkat çeken Küçük, KKTC içinde bir ilk olduğunu ve böylesine büyük bir organizasyona imza atmanın kendileri için büyük bir deneyim olduğunu söyledi.

Organizasyonun gerek yerel gerekse ulusal basında yer almasını sağlayan Silifke’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Küçük yaptığı açıklamada, “Kıbrıs’ta 3 Gün Boyunca Caretta Voyage Turizm olarak Tüm Organizasyonunu üstelendiğimiz Kusursuz olarak sonuçlanan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde yapılan III. Liderlik Akademisi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Acapulco Resort Hotel'de, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Dr. İçim Çağıner Kavuklu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği; 64 Kurum ve Kurtuluş'tan Türkiye’nin değişik illerinden katılan Ticaret ve sanayi odalarının, Ticaret borsalarının üyelerinin ve Yüzlerce kayıtlı katılımcıların bütün organizasyonunu başarı ile gerçekleştirdik. Tüm Katılımcılara; Bizlere Bu güzel organizasyonun bir parçası yapan Bu görevi bizlere layık Gören Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar, Sitso Danışanı Prof. Dr Muhammet Saygın, Silifke TSO Genel sekteri Yıldırım Baydar, Silifke TSO Yönetim kuruluna ve meclis üyelerine, Canla Başla Çalışan tüm Ekibime Sonsuz Teşekkürler. Böyle Büyük bir organizasyonunu Kusursuz olarak gerçekleştirdiğimiz için onurlu ve gururluyuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79