Taşucu sakinlerine aşure ikramı

Taşucu sakinlerine aşure ikramı

Taşucu sakinlerine aşure ikramı


Silifke Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Taşucu Mahallesinde Aşure Günü düzenleyerek, vatandaşlara aşure dağıttı. Aşure kazanının başına geçen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, elleriyle vatandaşlara aşure ikram etti.

Taşucu Mahallesinde düzenlenen Aşure etkinliğine Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İlçe Bakanı Murat Sezer, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Silifke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkanvekili Altunok, aşure etkinliğinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik ve paylaşım ayı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Halkla bütünleşmeyi belediye olarak çok önemsiyoruz. Hicri yılbaşımızın İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Muharrem ayımız inşallah birlikteliğimize vesile olur, birlik ve beraberliğimizi pekiştirir, zaten burada gördüğümüz ortamda bunun bir göstergesidir. Vatandaşlarımız Muharrem Aylarında oruçlarını tutup ibadetlerini yapıyorlar. Biz de aşure ikramında bulunmak istedik. Kardeşlik ve paylaşma duygularımız güçlensin istedik. Aşure, bolluk ve bereketin simgesidir. Milletimizin asırlar boyu sürdürdüğü bu geleneğin devamını sağlayarak farklılıkları ortak bir ahenkte buluşturmaya katkı sağladık. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36