Tekneler batmaktan son anda kurtarıldı

Tekneler batmaktan son anda kurtarıldı

Tekneler batmaktan son anda kurtarıldı

Tekneler batmaktan son anda kurtarıldı 

Mersin'in silifke ilcesi bogsak koyunda dalgalar nedeniyle tekneler, batmaktan son anda kurtarıldı.

HABER; ATIKE CEYLAN KAÇAR 

Mersin'in Silifke ilçesi Boğsak Koyu’nda 15 dakika etkili olan yuksek dalgalar nedeniyle suda olan 10 adet Amatör tekne balikci teknesi, kamp sakini tekne sahiplerinin müdahalesi sonucu batmaktan son anda kurtarıldı.

Silifke’deki Boğsak Koyu’nda etkili olan Fırtına nedeniyle koyda büyük dalgalar oluştu.

15 dakika etkili olan fırtınada koyda demirli 10 Tekne su almaya basladi. Bogsak kamp sakinlerinin müdahale ettiği tekneler, römorklerle karaya çekildi. Kısa süre sonra fırtına son buldu. Bugün ve gece firtina ve yagis beklentisi nedeniyle tekneler guvenle karaya cikartildi.

Kamp sakinleri bu yıl mayis ayinda da yine ayni sekilde dalgalarin aniden yukseldigini ve 6 teknenin ciddi sekilde su alip maddi zarara neden oldugunu belirterek bu kez maddi bir zarara ugramamakmicin teknelerini erkenden cikarttiklarini soylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36