TIRNAK MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

TIRNAK MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

TIRNAK MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Gülnar İlçesi Tırnak Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sorununu çözdü.

İçme suyu ihtiyacı, mahalle içinde bulunan kaynaktan terfili olarak karşılanan Gülnar İlçesi Tırnak Mahallesi’nin su sorunu yapılan çalışmalar sonrasında çözüme kavuşturuldu. 

1990’lı yıllarda yapılan mevcut tesisin deposu, şahıs arazisinde olduğundan yer değiştirmesi ve depodan daha yüksekte oluşan konutlara içme suyu verilebilmesi için yapılan içme suyu çalışması tamamlandı.

MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 5 bin 359 metre yeni bir terfi hattı ve şebeke hattı olmayan yerlere yeni bir şebeke hattı hayata geçirildi. 75 metreküplük içme suyu deposu ile birlikte abone bağlantıları gerçekleştirilerek, mahalle içme suyuna kavuşturuldu.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Mersin kent genelinde altyapı ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Gülnar İlçesi’ne bağlı Tırnak Mahallesi’nde yaşanan içme suyu problemi çözülmüştür. Mahallemiz için 75 metreküplük bir adet su deposu, 5 bin 359 metre içme suyu ve terfi hattı çalışması, 20 adet abone bağlantısı çalışması gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli suya ulaşması için yatırımlara ara vermeden devam edilecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79