TMF Başkanı Özünal Silifke’de

Muhtarlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

TMF Başkanı Özünal Silifke’de

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekâtı”na sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

Özünal, Silifke ilçesindeki bir restoranda muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların taleplerini dinledi. Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirten Özünal, "Ancak muhtarlarımızın daha iyi yasalarla donatılması gerekir. Mesela bizim 29 maddelik bir çalışmamız var ve netice aldığımız vakit muhtarlık camiası, muhtarlık kurumu daha çok ciddi, yasal boyutta halkına hizmet etmeye çalışacaktır." dedi.

 

Afrin harekatına da değinen Özünal, şöyle konuştu: "Şimdi bir sürecin içerisinden geçiyoruz. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı olarak şunu açıkça ifade ediyorum, devletimizin yanındayız, milletimizle beraberiz. Bizim başka vatanımız, milletimiz ve bayrağımız yok. Onun için biz askerimizle de vatandaşımızla da biriz. İnşallah bu süreçte çabuk geçecektir. Çünkü ülkemiz öyle badireler atlatmıştır. Bu onların yanında solda sıfır kalır. Biz buna inanıyoruz ve desteğimizi sonuna kadar hükumetimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza veriyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36