Toroslar’da Karakucak Güreşleri

Toroslar’da Karakucak Güreşleri

Toroslar’da Karakucak Güreşleri

Toroslar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci Yıldönümü etkinliklerini geleneksel olarak düzenleyeceği Karakucak Güreşleri ile taçlandıracak.

Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek olan organizasyonun ilki 24 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’de Soğucak Mahallesi Güreş Alanında minikler ve yıldızlar kategorilerinde yapılacak.

Karakucak Güreşleri’nin 2’nci etkinliği ise 31 Ağustos Cumartesi günü Ayvagediği Mahallesi’ndeki top sahasında saat:14.00’de başlayacak. Ayvagediği Mahallesi’ndeki müsabakada da sporcular; minikler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere üç kategoride er meydanına çıkacak.

Güreş organizasyonunda; minikler ve yıldızlar kategorilerinde birincilere 800 TL, ikincilere 600 TL ve üçüncülere 300 TL, büyükler kategorilerinde de birincilere 1200 TL, ikincilere 800 TL, üçüncülere ise 500 TL ödül verilecek.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 24 ve 31 Ağustos tarihlerinde Soğucak ve Ayvagediği Mahalleleri’nde gerçekleştirecekleri müsabakaları izlemeye tüm güreşseverleri davet ederek; “Ata sporumuz olan güreşi yaşatmak adına bu etkinliğimizi devam ettiriyoruz.”dedi.

Müsabakaya Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların katılacağının bilgisini veren Başkan Yılmaz;  “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 97’nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceğimiz güreş müsabakalarımıza katılacak tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum.”dedi.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36