Ülkü Ocaklarından 'kuru ekmek ve üzüm hoşafı’

Ülkü Ocaklarından 'kuru ekmek ve üzüm hoşafı’

Ülkü Ocaklarından  'kuru ekmek ve üzüm hoşafı’

 

Silifke Ülkü Ocakları Başkanlığı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle 18 Mart Şehitleri Anma Gününde vatandaşlara, 'üzüm hoşafı ve ekmek' ikram etti.

Merkez Alaattin Camii önünde açılan stantta vatandaşlara Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz tarafından vatandaşlara 'Kurtuluş Savaşı menüsü' olarak bilinen yiyecekleri dağıttılar.

Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çanakkale'de destanlaşan zafere imza atan askerlerimizin menüsü olan kuru ekmek ve üzüm hoşafı dağıtımını yaptık. Askerlerimiz Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ciddi zorluklarla çetin mücadeleler vermişlerdir. Bu mücadele sırasında zaman zaman günlerce bir şey yememiş, bazen de menüleri sadece kuru ekmek ve üzüm hoşafı olmuştur. Bu zorluklar ve yokluk içinde mücadele eden, zafer kazanan bir ecdadın torunları olarak o günleri ve Çanakkale ruhunu yaşatmak adına böyle bir etkinlik düzenledi” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79