UMUDA UMUT OLUN

UMUDA UMUT OLUN

UMUDA UMUT OLUN

 Vücüdundaki yanık izlerinin tedavi olması için yardım kampanyası başlatıldı.

Cumali Umut evinde çıkan yangında yaralanarak vücudundaki, yüzündeki yanıkların tedavisi için gereken 255 BİN TL’nin bulunması için, “UMUDUMA UMUT” sloganı ile başlatılan yardım kampanyasına destek verilmesini isteyen çaresiz aile, “Cumali Umut’un tekrar gülen yüzü geri gelsin oda diğer çocuklar gibi rahatça dışarıya çıkıp oynaya bilsin hepimiz çocukluğumuzda güzel anıları olsun isteriz... Umut’umunda güzel anıları olsun” diyerek destek çağrılarını yinelediler.

 Tedavi için gerekli 255 Bin Liranın toplanması için, Mersin Valiliğine yapılan “Yardım Toplama Kampanyası”na oluşturulan kurul tarafından, onay verildi. Vücudunun yarıdan fazlasının yanık olduğu hekimlerce tespit edilen küçük Cumali Umut’un, tedavisinin yapılarak yeniden sağlığına kavuşması için yapılacak bağışlar, Bankalarda açılan hesaplarda birikecek.

Öte yandan, Türkiye Genelinde 2 ay süreli izin verilen yardım kampanyasında, ihtiyaç duyulan 255 bin Liranın toplanması amacıyla Bayram Eşitmez, Zeynep Güçlü ve Zeliha AK isimli kişiler adına Yardım Toplama Kimlik Belgesi düzenlenmesine, Mersin Valilik Makamınca olur verildi.

KAMPANYA BAĞIŞ HESAP BİLGİLERİ İSE ŞÖYLE;

TÜRKİYE ZİRAAT BANKASI

HESAP SAHİBİ: CUMALİ UMUT EŞİTMEZ

VELİ: BAYRAM EŞİTMEZ

IBAN: TR76 0001 0020 7490 2401 5750 01

HESAP NO: 90240157-5001

ŞUBE: 2074 - HAL ŞUBESİ / MERSİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36