Vali Su’dan Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Vali Su’dan Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Vali Su’dan Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

 Vali Ali İhsan Su, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) ziyarette bulundu.

 MGC Hizmet binası önünde, MGC Başkanı Ahmet Ünal ile cemiyet üyesi gazeteciler tarafından karşılanan Vali Ali İhsan Su, basın mensuplarıyla birlikte cemiyetin toplantı salonuna geçti.

 Sohbet havasında geçen ziyarette bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basın mensuplarının büyük bir çaba gerektiren zor bir mesleği icra etiklerini ifade etti ve tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

 MGC Başkanı Ünal ise ziyaretleri dolayısıyla Vali Ali İhsan Su’ya teşekkür ederek, kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 Ziyaret, konuşmaların ardından hep birlikte gerçekleştirilen sohbet ile sona erdi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36