Vatandaşlar, ''Irmak kenarında yürüyüş yapamıyoruz.''

Vatandaşlar, ''Irmak kenarında yürüyüş yapamıyoruz.''

Vatandaşlar, ''Irmak kenarında yürüyüş yapamıyoruz.''

Silifke'de ırmak kenarında yürüyüşe çıkan aileler, yürüyüş güzergâhlarında konuşlanan içki içen şahıslardan tedirgin olduklarını dile getirdiler.

Özellikle Sayağzı Mahallesi belediye mesire alanı, orta köprü kenar yürüyüş alanlarında hafta sonu yoğunluklu olmak üzere sabah ve akşam saatlerinde yürüyüşe çıkan aileler bu alanlarda konuşlanıp içki içenlerden tedirgin olduklarını belirterek polis ve zabıtalar tarafından denetlenmesini  ve içki içenlerin buralardan uzaklaştırılması gerektiğini söylediler.

Gazetemizin sosyal medya bölümünden konuyla ilgili taleplerini dile getiren vatandaşlar,

ırmak kenarlarında, mesire alanlarında, kale ve çevresinde ve parklardaki topluma açık oturma alanları, yürüyüş yollarında sıkı denetim yapılarak içki içen, yüksek sesle müzik dinleyen şahısların uzaklaştırılmasını istediler.

YETKİLİLERDEN RİCAMIZ BU KONUDA SIKI DENETİM YAPMALARIDIR.

Kent hayatına değer katma konusunda oldukça önemli olan ve vatandaşların özgürce vakit geçirebileceği alanlarda, özellikle hafta sonları sabah ve akşam saatlerinde yürüyüşe çıkan aileler içki içen, yüksek sesle müzik dinleyen, çevreyi kirleten, yürüyüş yollarına araç park eden ve alkolün etkisiyle zaman zaman bağırıp çağıran şahıslardan çok rahatsız olduklarını belirterek, bu alanlarda sık sık zabıta ve polis ekipleri tarafından denetim yapılmasını istediler. 

Vatandaşlar, ‘ırmak kenarında oturamıyoruz. Çocuklarımızla yürüyüş yapamıyoruz. Mesire alanlarında da aynı şey karşımıza çıkıyor. Belediyenin yapmış olduğu çalışmalarla güzelleşen ırmak kenarı ve çevresinde ailemizle yürüyüş yapamıyorsak bunun sebebi denetimin olmaması. Yetkililerden ricamız bu konuda sıkı denetim yapmalarıdır. Kentimizi daha yaşanabilir kılmak adına bu denetimlerin sürekli yapılması ve bu şahısların uzaklaştırılması gerekir.’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36