Yardım elimizi uzatacağız

Yardım elimizi uzatacağız

Yardım elimizi uzatacağız

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, gelen isteklere imkanları ölçüsünde destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ulaşan ve Sökün Mahallesinde kızıyla birlikte yaşayan Süleyman Nizamoğlu adlı vatandaşın yaşadığı eve giden Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın ve Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can ev sahibinin istek ve taleplerini dinledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürüttüklerini ve imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam edeceklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, "Belediyemizin rutin çalışmalarının yanında sosyal belediyecilik anlamında da başarılı hizmetler sunuyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle, çalışmalarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin, vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin her anlamda elinden tutuyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidererek sevinçlerini görmek her şeye değer. Silifke Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin, vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü belediyeler, vatandaşlara hizmet için kurulmuş kuruluşlardır. Bu gayretle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ve Belediye Başkan Yardımcımız Emine Can tarafın ihtiyaç sahibi vatandaşın yaşadığı evde tespit edilen istek ve talepleri biz de belediye olarak en kısa zamanda yerine getireceğiz" dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36