Yeşilovacık halkından Mehmetçiğe moral dopingi

Yeşilovacık halkından Mehmetçiğe moral dopingi

Yeşilovacık halkından Mehmetçiğe moral dopingi

 

  özel HABER: ATİKE CEYLAN

 

Vatanın bekçisi kahraman, şerefli Türk ordusunun muzaffer olmasını dileyen Türk milleti, dualarının yanında sembolik de olsa Mehmetçiğinin yanında olduğunu hatırlatmak için Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık halkı bahçelerinden topladıklarını bir tır dolusu domates, salatalığı gönderdi.

Öncülüğünü yapan Yeşilovacık halkı Süleyman Örs’ün liderliğinde bir hafta gibi kısa bir zaman içinde  hazırlanan bir tır domates, salatalık ve su paketlenerek tıra yüklendi.

 

Köy Meydanında toplanarak kuran-ı kerim okunup dualar eşliğinde düzenlenen törene Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’de katıldı. Meydanda yoğun bir katılım eşliğinde  Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e gönderilmek üzere bir tır dolusu salatalık, domates ve su gönderen Yeşilovacık halkı dualar eşliğinde Mehmetçiğe moral dopingi yapmak istediklerini söylediler.

Halk yetiştirdikleri ürünlerle destek olurken Yeşilovacık İlkokulundaki öğrencilerde yazdıkları mektuplarla Mehmetçiklere moral vereceklerini söylediler.

 

 Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ise, “bu konu bana iletildiğinde  ‘Afrin’deki askerimize su göndermek ve onların yanında olduğumuzu bizde göstermek istiyoruz’ diyerek bana geldiler. ve netice itibariyle el birliği güç birliği yapılmış ve Afrin’e sefer düzenlenmiş ve bu seferin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Afrin’e giden Mehmetçiğimiz gerçekten kahraman Mehmetçiğimizdir. Bu tır Yeşilovacıklı vatandaşımızın gönlünü kalbini sevğisini Afrin’e taşıyacak. Afrin’deki Mehmetçiklerimize selam ve sevgilerimi sunuyorum Allah onları korusun” dedi.

 

Programın öncülüğünü yapan Yeşilovacık halkı Süleyman Örs ise, “Yeşilovacık gençleri olarak Afrin’de vatanın bekası için çatışan askerlerimize manevi destek olmak için bir kampanya başlattık.  Önceliğimiz su olsun istedik,  ölümüze dirimize su lazım bu nedenle askerlerimize su kampanyası başlattık. Yanında da bölgemizde yetişen salatalık ve domates  paketleyip tıra yükledik. Bu tırı bizzat kendim teslim edeceğim. Destek veren Yeşilovacık halkının hepsine çok teşekkür ediyorum Allah Mehmetçiğimiz yar ve yardımcısı olsun dualarımız onlarla.

Mahalle Muhtarı Duran Yetkin’de , “Bugün burada su ve 1,5 ton domates ve salatalığı Afrin’deki askerlerimize gönderiyoruz. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36