Zabıtadan “HES kodu” denetimi

Zabıtadan “HES kodu” denetimi

Zabıtadan “HES kodu” denetimi

 

Silifke Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından korona virüsle mücadele kapsamında esnaflara yönelik HES Kodu denetimlerini gerçekleştirdi.

Vatandaşları korona virüse karşı korumak, maske ve sosyal mesafe gibi tedbirlerin uygulanmasını sağlamak için semt pazarları ve esnaflara yönelik denetim yapan Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, HES kodu olmayan esnaf, üretici ve vatandaşları uyardı. Zabıta ekipleri HES kodu denetiminin yanı sıra, maske, mesafe ve hijyen konusunda da esnaf ve vatandaşlara hatırlatmalarda bulundular.

Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Son günlerde artan korona virüs salgını nedeniyle esnaflarımıza yönelik denetimlerimizi artırdık. Özellikle halka açık semt pazarlarında alışverişe gelen vatandaşlarımızı ve esnaflarımızın HES kodu zorunluluğuna uymaları konusunda bilgilendirmeler yapıyoruz. Denetimlerimiz devam edecek. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bu süreci hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36