İçindeki Işığı yakmaya var mısın?
Bu haftaki sayımızda Işık Meditasyonları yöntemiyle içinizdeki ışığı yakmamızı sağlayan Yaşam Danışmanı Aylin Uyar.

Sizlere bugün sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmek için çok değişik bir yöntemle buluşturuyoruz.  Konunu uzmanı Aylin Hanım bizlere bu yöntemi anlatacak. Kendisinin hazırladığı ve piyasaya sürdüğü DVD’sini dinleyenler ne demek istediğimiz hemen anladı aslında.

Peki ya dinlemeyen ve bilmeyenler.. işte sizler içinde Aylin Uyar yazarak anlattı, içimizdeki ışığı nasıl yakacağımızı.  Yazımızı mutlaka okuyun, kendinizi bulacaksınız.

Atike Ceylan: Sayın Aylin Uyar bize kendinizden ve işinizden bahseder misiniz?

Aylin Uyar: Merhabalar

Ben Aylin Uyar öğrendiklerimi, fark ettiklerimi paylaşmak için birkaç yıl önce IŞIK MEDİTASYONLARI dvd sini çıkarmaya karar verdim. Elinize aldığınız dvd yi her seyrettiğinizde tüylerinizin diken diken olacağını ve zaten bildiklerinizi bir kez daha hatırlayarak omuriliğinizin dikleşeceğine garanti veriyorum.  Hayatta sağlıklı olabilmek için akışkan bir kana ve dik rahat hareket eden bir omurilik enerjisine ihtiyacımız var.  Kanımızın hareketlenmesi için içimizdeki neşenin artması, bizi aşağıya çeken negatif duygular yerine bizi ileriye götüren pozitif bakış açılarına ihtiyacımız olduğunu biliyorum. Bana göre insanlar dört bedenden meydana geliyorlar. Fizik beden, ruh beden,  zihin beden ve duygu beden.  İnsanın dengede olması, merkezinde olması için bu dört bedeninde dengede olması gerekli.  Işık Meditasyonları dvd sini dinlediğinizde hayatımızda farkındalık yaratmayı amaçlıyorum. Amacım var olduğumuz için değerli olduğumuzu hatırlamamıza bir parça katkıda bulunmak. Bir kişi değişirse yanında bir çok insanın değişimine katkıda bulunur. Düşünce bir kap ise duygu içindeki sudur. Düşüncem değişirse duygum değişmeye başlar. Duygum değişirse davranışlarım değişir . Davranışlarım değişirse karakterim değişmeye başlar.  Karakterim değişirse kaderim değişmeye başlar. Şans insanın hayata bakış açısıdır. Bolluk ve bereket, para , aşk hareketli ve temiz dege de olan enerjiye doğru koşar ve bunu herkes bilir. Bunu bildiğimiz için kargaşanın olduğu yerde yeni tohum filizlenmez. Bu dvd yi seyrederek iç karışıklığımızın dinginleşmeye ve iç huzurunuz yavaş yavaş tekrar bedeninize dolmaya başlayacağına söz veriyorum.  Doğarken almaya başladığımız nefes gibi huzur, bolluk ve bereket, mutluluk bizim hakkımız. Hakkımız olanı almak için önce vermeyi bilmemiz gerekiyor. Örnek olarak yıllardır bildiğimiz      ‘Astım hastalığı ‘  nefes alamamak değil de verememektir. Bizler bırakmayı öğrendikçe, sadeleştikçe rahatlar ve netleşiriz. Stresten iki şekilde kurtulunabilinir. Ya stres kaynağından uzaklaşarak ya da gücümüzü yeniden kazanarak. Bu dvd seyretmek gücünüzü yeniden hatırlamanıza yardımcı olacak. . Eksik parçalarımızı yeniden kazanıp, içimizdeki potansiyeli uyandırmanın  vakti gelmedi mi ? Var mısınız ?

Devam edecek…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.