Adaasya Gündüz Bakım Evinin Açılışı Yapıldı

Adaasya Gündüz Bakım Evinin Açılışı Yapıldı

Adaasya Gündüz Bakım Evinin Açılışı  Yapıldı

Silifke’de Nazlı Çetin ve  Seçkin Çetin’in açtığı  Adaasya Gündüz Bakım Evi hizmete başladı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 Açılışa;  Silifke Belediye Başkan Sadık Altınok, Silifke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, MHP Silifke İlçe Başkanı  Levent Nogay, Adaasya Personelleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Gündüz Bakım Evinde çocukların ilgisini çekecek bir oyun bahçesinin olması da dikkat çekti. Silifke’de çocuklara yeni bir soluk kazandıracak olan bakım evinin açılışına ilgi yoğundu.

Katılımcılara ve Gündüz Bakım Evinin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Adaasya Gündüz Bakım Evinin Müdürü Oğuzhan Arslan ;” Çocukların en yoğun öğrenme dönemi içinde olduğu, temel alışkanlıkların ve zihinsel yeteneklerin en hızlı geliştiği dönem okul öncesi dönemdir. Bizlerde bu dönemin farkında olduğumuz için Adaasya Gündüz Bakım Evimizde çeşitli branşlarda tüm hafta boyunca özel derslerimiz ve etkinliklerimizle çocuklarımızın gelişiminde katkıda bulunacağız” dedi.

Hizmete yeni açılacak olan Adaasya Gündüz Bakım Evi sahipleri Seçkin Çetin ve eşi Nazlı Çetin’e  teşekkür ederek  konuşmasına başlayan Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok “Akademisyen olan Nazlı Çetin ve  Seçkin Çetin’in yeni açtıkları bu iş yeri bütün Silifke halkı  için hayırlı uğurlu olsun,  ben sizlerin bu işin üstesinden geleceğinize inanıyorum. Yeni açılan bu iş yerinde yabancı dilde  eğitim verilecek olmasından dolayı onları kutluyorum. Bu gibi iş yerlerinin  açılması  Silifke’mize  büyük katkıları olacaktır. Evlatlarımız sizlere emanet. Tekrardan başarılar diliyorum.”dedi. 

Adaasya Gündüz Bakım Evinin Açılışını Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, Silifke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, MHP Silifke İlçe Başkanı  Levent Nogay, Adaysa Gündüz Bakım Evinin sahibi Seçkin Çetin ve eşi Nazlı Çetin yaptı. Ardından miniklerle beraber okul gezildi.



















 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79