Elektrik kesintilerine yönelik toplantı

Elektrik kesintilerine yönelik toplantı

Elektrik kesintilerine yönelik toplantı

Enerjisa Silifke’de sık sık kesilen elektrikler hakkında muhtarlara açıklama yaptı.
HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR
Toplantı Silifke Halk Eğitim Merkezinde düzenlendi. Toplantıya Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altınok, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke İlçe Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, Silifke İlçe Müftüsü Mehmet Atlı, Enerjisa yönetiminden Mustafa Yılmaz, Batı Operasyonları Yöneticisi Hasan Polat, İlçe Kurum Müdürleri ve 59 muhtar katıldı.
Toplantıda Enerjisa yöneticilerinden Mustafa Yılmaz ve Hasan Polat yaşanılan elektrik sorunlarını ve sorunlara uyguladıkları yöntemleri anlatı. Yaşanılan sorunların tekrardan yaşanmaması için de uyguladıkları elektrik direklerindeki arızalı olan bölümlerinin tamir edildiğini, bazı direklerin ise tamamen değiştirdiklerini söylediler.
Toplantının ardından 2018’in ilk altı ayı ile 2019’un altı ayı arasında gerçekleşen arızaların sayısı ve tamir edilme süreleri slayt şeklinde gösterildi. Geçen yıla göre daha az arıza yaşandığını belirten Enerjisa yetkilileri önümüzdeki süreçte daha az kesintiler yaşanacağını ve arıza sayısının azalacağını belirttiler.
Silifke Kaymakamı Cinbir ise “Enerjisa’ya yaptıkları özenli çalışmalar için teşekkür etti. Cinbir, yaptığı açıklamada, ilçemizde enerji kesintileri sıkça yaşandığını biliyoruz. Siz değerli muhtarlardan da buna yönelik şikâyet aldık. Bugün Enerjisa yetkilileriyle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. Görünen o ki geçen yıla oranla bu yıl enerji kesintileriyle daha az karşılaştık. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki yıllarda daha kesintisiz günler göreceğiz” dedi.
Toplantının sonunda muhtarlar Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve Belediye Başkanvekili Sadık Altınok’a mahallerinde yaşadıkları sorunları anlattılar. Muhtarları dinleyen Kaymakam Cinbir ve Altınok sorunlara çözüm bulunması için gerekli yerlerle görüşeceklerini söylediler.







 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36