Kaymakam Cinbir İçin Veda Töreni

Kaymakam Cinbir İçin Veda Töreni

Kaymakam Cinbir İçin Veda Töreni

Silifke Kaymakamlığından Kocaeli İzmit Kaymakamlığına atanan Şevket Cinbir, personeli ve ilçe halkının katıldığı veda töreninde duygu dolu an yaşandı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Kaymakamlığı ve Silifke Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen tören Sayağzı Mesire Alanında gerçekleşti.

Törene Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, eşi Hayriye Cinbir, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, Belediye Başkan Yardımcısı Emeni Can, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç,Küçük Sanayi  Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut,Türk Hava Kurumu Silifke Şube Başkanı Mustafa Arıcan,Silifke Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar,İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Sezer, Türkiye Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Murat Temur , muhtarlar  ve çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

Halk Eğitimde müdürü Halil İbrahim Ateş açılış konuşmasını yaptı.

Halil İbrahim Ateş “ Garibanın, halkın, Silifke’nin dostu ve yoldaşı devletimizin vicdan sahibi olan bir kaymakam. Doğu Akdenizi bir güneş gibi ısıtan Silifke’yi ortaya koymanın derdine düşmüş bir kaymakam işte bugün öyle bir kaymakama veda etmek aynı zamanda kendisini ve ailesini uğurlamak  üzere toplanmış bulunuyoruz.” Dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Murat Temur Kaymakam Cinbir ile geçirdikleri 5 yılda  hizmet yollarında beraber yürüdüklerini söyledi. Kaymakam Cinbir’in arkalarında duran güçlü bir dağ olduğunu belirterek  tayinlerinin çıkmasından dolayı üzüldüklerini ve yeni görev yerleri için ise başarılar dilediklerini söyledi.

Küçük Sanayi  Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut “ İlçemize göreve geldiğinden bu yana  gönlümüzü fet eden her zaman yanımızda olan ağabeyimiz, büyüğümüz, arkadaşımız sayın Kaymakamımızı uğurluyoruz.Kaymakamımız ve ailesinin yolları açık olsun” dedi.

Türk Hava Kurumu Silifke Şube Başkanı Mustafa Arıcan “Atatürk ilke ve devrimlerini savunan, kadın haklarına saygılı,doğayı koruyan, iyi evlatlar yetişmesi için var gücü ile çalışmalar yapan kaymakamımız bizler sizlerle çalışmaktan ve Silifke ye yaptırdıkları yenilikler için teşekkür ederiz. Kaymakamımıza ve hanımefendiye bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Silifke Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar  Kaymakam Cinbir’in kurdukları hedeflerini daha da büyüterek onlara desetek olduklarını söyledi. Bir dost, bir hemşeri kazandıkları için mutlu olduklarını ve Kaymakam  Cinbir’in yeni görevinde başarılar dilediğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Sezer Kaymakam  Cinbir’e vefalarını göstermek için toplandıklarını ve Kaymakam  Cinbir’in yaptığı işlerdeki dikkati ve tutumunu hayran kaldığını söyledi. Örnek aldığı en güzel davranışının ise bütün okulların panoların telefon numarasını astımdık olduğunu, sorunlardan kaçmadığını bunun bir cesarat gerektirdiğini belirtti. Silifke’ye kazandırdıkları teşekkür etti ve yeni görev yerleri için ise başarılar diledi.

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok “Görev yaptığımız kısa zaman zarfında uyum içerisinde çalıştığımız sayın  Kaymakamımız Silifke’ye ve Silifkelilere en güzel şekilde hizmet etmiştir. Yapmış olduğu projeler , girişimlerle kentimizi her alanda tanıtmaya gayret göstermiştir. Ben zaman zaman gördüm ki saha çalışmalarımızda  halkımın gönlünde taht kurmuş kalbinde iz bırakmıştır.Bu hizmetlerinden dolayı kendini şahsım , belediyemiz,Silifke halkına çok çok teşekkür ediyorum.  Yeni tayin olduğu İzmit ilçesinde  güzel çalışmalarda bulunması dileği ile hayatında üstün başarılar  diliyorum” dedi.

Eski Tosmurlu muhtarları Remzi Kır  kaymakam Cinbir’e yazmış olduğu şiirini ve şarkısını söyledi.

Şehit annelerinden Emine  Dölek  duygu ve düşüncelerini yazdığı şiirini duygulanarak okudu.

Kaymakam Cinbir Silifkelilere veda konuşması yaptı .

Kaymakam Cinbir “Burada 5 yıl sizlerle Silifkelilerle  Silifke’ye hizmet etmekle görevlendirilmiş arkadaşlarımla , kamu görevlileriyle, Silifke’deki sivil toplum örgütleriyle, meslek kuruluşlarımızla,odalarımızla, siyasi parti başkanlarımızla, Silifkelilerle bir şeyler

üretmeye çalıştık çünkü Silifke’nin var olan bir marka değeri vardı var ve görüyoruz hepimiz de biliyoruz ki aslında Silifke sahip olduğu marka değerine taşınmaya ihtiyacı var. Bunun içinde Silifke’nin sahip olduğu potansiyeli harekete geçirmek ve Silifke’nin zenginliklerini bu milletin hizmetini sunmak gibi bir sorumluluğumuz olduğunun farkındayım. Bu anlayışla 29 eylül 2014’te göreve başladığımız Silifke de Silifkelilerle birlikte Silifke’ye ve Silifkelilere dost olmaya , kardeş olmaya, arkadaş olmaya ağabey olmaya , evlat olmaya çalışırken bir taraftan da evlat arkadaş ağabey dost olacağımız Silifkelilerin yaşadığı bu topraklarda neler yapıla bilir hangi atıf potansiyeller harekete geçirile bilir Silifke de kimsesizlerim kimselisi  nasıl ola biliriz unutmadığımız bir gönül nasıl kalmaz bize ulaşamayan olmaz biz bütün insanlara nasıl ulaşır biliriz bunun gayreti içerisinde olduk.buradan ayrılırken yapmaya çalıştıklarımızın anlaşılması beni memnun ettiğini söylemek isterim. ” dedi

 Törenin sonunda Kaymakam Cinbir ‘e ve eşi Hayriye Cinbir’e Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok tarafından plaket ve çiçek takatimi,Silifke Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Nuğrettin Kaynar , Türkiye Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Murat Temur ve diğer kurum ve kuruluşlar plaketlerini sundular.

 

 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36