MAB Silifke’de artık daha güçlü

MAB Silifke’de artık daha güçlü

MAB Silifke’de artık daha güçlü

  

 

MAB- Meslek Adamları Birliği Derneği’nin geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongresiyle yeniden güçlendi.  Mevcut Başkan Nihat Kadıoğlu’nun yeniden başkan seçilmesiyle birlikte MAB, yeni üye ve temsilciliklerini güçlendiriyor.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 MAB Başkanı Nihat Kadıoğulu Silifke İlçesinde yaptığı kahvaltılı toplantı da Silifke’den yeni üye ve temsilciliğini yeniledi.

Yıllarca MAB’nin Silifke Temsilciliğini yapan Abdulkadir Güleç’in yardımcılığına yeni üye ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar Getirildi.

 Her meslekten sadece 4 kişinin üye yapılabildiği ve mesleklerinde ilkeli, dürüst ve işini iyi yapan kişiler arasından seçilen MAB üyeliğine Silifke ‘den yeni üye kayıtları yapıldı.

 

Kahvaltılı toplantı da bir konuşma yapan MAB Başkanı Nihat Kadıoğlu,  “Kurulduğu 2004 yılından bu yana meslek adamlarının birlik ve beraberliğini sağlama misyonu üstlenen derneğimiz, tam 14 yıldır bu misyonundan taviz vermeden ilerlemektedir. 19 Şubat 2017 tarihinde yaptığımız olağan kongremizle derneğimizin 7.dönemine yeni yönetim kurulu üyelerimizle yeni bir başlangıç yapmıştık.

 

MAB denilince işini doğru ve dürüst yapan bir meslek odası akla gelir. Bunu da ilkeli duruşumuzla sağladık. Bu durumumuz bozmadan yolumuza devam ediyoruz. Şuan 357 üyemiz var. Bizim üyelerimiz sıradan kişiler değildir, her sektördün üyemiz vardır. Ayakkabı boyacısı da bizim üyemiz ama ayakkabıyı en iyi boyayan bizim üyemizdir. Çayı yapan çaycı da bizim üyemiz ama o çayı en iyi yapan bizim üyemizdir. Sanayici, oto elektrikçi, mobilyacı, turizmci hiç fark etmez bütün meslek guruplarından üyelerimiz vardır ama bütün üyelerimiz işlerinde en iyisi olanlardır. Bu nedenle tüzüğümüzde her meslekten 4 kişiyi alabiliyoruz derneğimize. Mesleklerinde başarıyı yakalamış, işini ilkeli ve dürüst yapan bizim üyemiz olabilir. Bugünde burada siz işini iyi yapan üyelerimizle buluştuk. Yeni üye adaylarımız var. Silifke Temsilcimiz Sayın Abdulkadir Güleç ağabeyimize yardımcı olarak yeni üyemiz, işinde başarıyı yakalamış dürüst bir meslek kadını Atike Ceylan Kaçar’ı sizlerinde oluruyla görevlendirmiş bulunuyoruz.  İnanıyoruz ki günden güne büyüyüp, mesleğini dürüst yapan insanların sayısını çoğaltarak geleceğe taşıyacağız” dedi.

 

MAB Silifke Temsilcisi Abdulkadir Güleç ise, gençlerin mesleklerinde ilerlemesi için derneğimizi örnek almaları çok önemlidir. Bugün burada genç iş adamlarımız var. Dürüst ve helal para kazanarak mesleklerinde ilerlemek istedikleri için aramızda olduklarını söylediler. Doğru yerdeler,  bu nedenle bizlerde gençlerin daha çok aramızda olmalarını sağlamak için onlara elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bana yardımcı olarak seçilen kendi mesleğinde başarılı bir kadın. Biz üyeliği konusunda küçük bir araştırma yaptık ve sevgili kardeşimiz Atike Ceylan Kaçar’ı dürüst ve ahlaklı bir şekilde işini yaptığı için tebrik ediyoruz. Bizim derneğimizde olabilecek seviyede olduğuna karar verdik ve bugün sizlerle buluşmasını sağladık ve oy birliği ile başkan yardımcısı seçtik. Gençlerin önünü açmak ve yardımcı olmak adına yapılan güzel bir eylem oldu. Başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı da MAB Genel Sekreteri Ergün Kayhan, MAB Başkan Yardımcısı Osman Turan,  MAB Kurucu Üyesi Selahattin Ertugan’ da hazır bulunurken, Mehmet Tık, İsmail Pempe, Nihat Tokdil, Yasemin Harmandar, yeni üye olabilmeleri için gerekli belgeler alındı.

Kahvaltılı toplantıya üyelerin ve üye adaylarının eşlerinin de katılmasıyla aile ortamında geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36