Milletvekili Özkan’dan Silifke’ye Ziyaret

Milletvekili Özkan’dan Silifke’ye Ziyaret

Milletvekili Özkan’dan Silifke’ye Ziyaret

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan cumhur ittifakı  belediye başkanı  bir takım ziyaretlerde bulurdu.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

İlk ziyareti Ak Parti ilçe Başkanlığı oldu burada ilçe bakanı  Mustafa Çetin yönetim kurulu çalışanlarını ve Ak Partilileri ardından Cumhur ittifakı Silifke başkan vekili Sadık Altınok’u makamında ziyaret etti.

Millet Vekili Hacı Özkan Belediye Başkanvekili Sadık Altınok'a  hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve beraberinde ki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Başkanvekili Sadık Altunok, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak Başkanvekili Altunok ile bir süre sohbet eden AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, ‘Başkanvekilimiz Sadık Altunok’un çalışmalarını takip ediyoruz. Başarılı ve güzel hizmetler yapıyor. Bizlere düşen görevde başkanımızın her zaman yanında olmak ve kendisine destek vermektir. Silifkeliler olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye önem veren başkanımızı tebrik ediyoruz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine hizmetlerinde başarılar diliyoruz’ dedi.

AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Çetin’de Silifke’de birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, kente başarılı hizmetler yapmaya gayret gösterdiklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Altunok, ‘Silifke'mize ve Silifke halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösteriyoruz. Yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.

Bizim felsefemizde hizmetlerin merkezinde hep insan var. İnsanların mutluluğu bizim için çok önemli. İnsanların mutlu olacağı her projenin altına imzamızı atıyoruz. Gönüller bir olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yok. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, hep birlikte bu güzel kentimizi hak ettiği konuma taşıyacağız. Siz değerli yöneticilerimizin bizleri ziyaret ederek onurlandırması bizler için gurur vericidir’ dedi.

Ziyaretlerine Ak Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin ,Ak parti Kadın Kolları Başkanı  ve Silifke Belediye Başkan Yardımcısı  emine Can  , Silifke başkan danışmanı Eyüp Arslan,ve yönetim kurulu üyeleri eşlik.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36